Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Més de 120 joves de la Segarra es plantegen quina carrera universitària escollir.
Notícies

Més de 120 joves de la Segarra es plantegen quina carrera universitària escollir.

L’Oficina Jove de la Segarra projecta les XX Jornades d’Orientació Universitària de la Segarra que enguany han estat acollides per l’IES La Segarra. Tal com ha explicat el conseller comarcal de Joventut al Consell, Jordi Porta, a la seva inauguració l’objectiu de les jornades és mostrar als joves de la comarca quins estudis ofereixen les universitats catalanes

Bookmark and Share
Més de 120 joves de la Segarra es plantegen quina carrera universitària escollir.

Fotografia a l'IES La Segarra

Més de 120 joves de la Segarra es plantegen quina carrera universitària escollir.

L’Oficina Jove de la Segarra projecta les XX Jornades d’Orientació Universitària de la Segarra que enguany han estat acollides per l’IES La Segarra. Tal com ha explicat el conseller comarcal de Joventut al Consell, Jordi Porta, a la seva inauguració l’objectiu de les jornades és mostrar als joves de la comarca quins estudis ofereixen les universitats catalanes. A la taula de benvinguda acompanyant al conseller hi eren presents els inspectors d’ensenyament, Jaume Segués i Manel Serrabona.

Enguany a la jornada participen els instituts de la comarca, amb un total de 120 joves. Entre els joves de primer de batxillerat de Guissona i els joves del segon de batxillerat del Segarra i els dels cicles formatius a la comarca .

Posteriorment a la presentació, , ha tingut lloc la conferència a càrrec de la Monica Garizuain, del Consell Interuniversitari de Catalunya i, paral·lelament, les diferents universitats tenien els estands informatius on els joves s’acostaven per veure els estudis que oferien, com per exemple, les universitats de Manresa, Vic, Lleida, Barcelona, entre altres.

Les universitats participants que han explicat de primera mà la seva oferta a la jornada han estat; la Universitat Rovira i Virgili, l’Autònoma de Barcelona, Manresa, Vic i Lleida.

La cloenda l’han fet cinc alumnes universitaris que han explicat la seva experiència un cop van iniciar la seva carrera universitària. Xerrades sota el títol “Ser estudiant universitari/a avui”.

Les jornades les organitza el Consell Comarcal i compta amb el suport de la Paeria de Cervera, la Direcció General de Joventut de la Generalitat i els instituts de la comarca, La Segarra i Guissona.

Cervera, 27 de març.

Fotografies a l’IES La Segarra.

 

JOUP03-2019.jpg

JOUP04-2019.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat