Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Més d’una trentena d’assistents van treballar a l’Ametlla de Segarra (Montoliu) com potenciar la marca personal en l’emprenedoria al món rural.
Notícies

Més d’una trentena d’assistents van treballar a l’Ametlla de Segarra (Montoliu) com potenciar la marca personal en l’emprenedoria al món rural.

L’acte va comptar amb la presentació del President al Consell, Xavier Casoliva, del director dels ST del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Joan Santacana, i la cap de l’oficina del DARP a la Segarra. La conducció de les jornades van anar a càrrec de la consellera de serveis socials al Consell, Núria Magrans, i Marta Ibars, coordinadora tècnica en Aspectes Comunitaris dels ST del DARP a Lleida. La cloenda va anar a càrrec de l’alcalde de Montoliu com a municipi que va acollir les jornades.

Bookmark and Share
Més d’una trentena d’assistents van treballar a l’Ametlla de Segarra (Montoliu) com potenciar la marca personal  en l’emprenedoria al món rural.

Foto de grup de les Jornades

NOTA DE PREMSA.-

Més d’una trentena d’assistents van treballar a l’Ametlla de Segarra (Montoliu) com potenciar la marca personal  en l’emprenedoria al món rural.

L’Ametlla de Segarra (Montoliu) va acollir dissabte, 4 de maig, les IV Jornades Dones Rurals motor de progrés. La finalitat d’aquesta edició de les jornades era potenciar la marca personal en l’emprenedoria al món rural i és per aquest motiu que es va convidar a expertes del món de les xarxes socials com l’emprenedora Ester Barque que va explicar eines per saber gestionar la marca personal de l’empresa dins les xarxes socials.

A la jornada també es volia aprofundir en el fet de fomentar l’emprenedoria femenina en el món rural i per poder treballar aquest tema es va convidar a Dolors Català, presidenta de l’Associació Dones Món Rural, Pageses i Ramaderes de Catalunya que va explicar la importància de l’associacionisme per a l’apoderament de la dona al món rural.

De forma més dinàmica es va projectar una taula rodona per conèixer experiències directes a la Segarra com l’Eva Bonet del Celler de Comalats, Carla Albareda del Mas Corbella a Montmaneu i Mireia Rius de l’associació Vestim Segarra.

Per cloure les jornades es va fer una visita al Celler de Comalats.

L’acte va comptar amb la presentació del President al Consell, Xavier Casoliva, del director dels ST del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Joan Santacana, i la cap de l’oficina del DARP a la Segarra. La conducció de les jornades van anar a càrrec de la consellera de serveis socials al Consell, Núria Magrans, i Marta Ibars, coordinadora tècnica en Aspectes Comunitaris dels ST del DARP a Lleida.

La cloenda va anar a càrrec de l’alcalde de Montoliu com a municipi que va acollir les jornades.

Les jornades s’organitzen simultàniament des de diferents departaments del Consell Comarcal; Promoció Econòmica, Serveis Socials, Joventut i Turisme. I compta també amb la col·laboració del Consorci LEADER.

 

Dissabte, 4 de maig.

Més fotografies de les jornades les podeu consultar a les xarxes socials del Consell Comarcal.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat