Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Massoteres acull la primera de fase del Buscatalents amb un públic de 140 persones.
Notícies

Massoteres acull la primera de fase del Buscatalents amb un públic de 140 persones.

Es va projectar la part dels monòlegs on Clàudia Climent amb EL TOC va obtenir el primer premi de 200 euros, i Francesc Castanyer amb el monòleg dels METGES, i un segon de 100 euros. Tal com explica l’alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina, Massoteres acull aquest concurs amb molta il•lusió i espera poder gaudir de la mateixa participació en la segona fase amb les obres de teatre. La segona fase on es projectaran les obres de teatre a concurs serà el 4 de juny.

Bookmark and Share
Massoteres acull la primera de fase del Buscatalents amb un públic de 140 persones.

Fotografia dels premiats - cedida per l'Ajuntament de Massoteres

Massoteres acull la primera de fase del Buscatalents amb un públic de 140 persones.

Massoteres va projectar, aquest passat  cap de setmana, la primera fase del Buscatalents. En aquesta primera part es van presentar els monòlegs participants a concurs, amb total 3, i al mateix dia es va decidir el jurat i es va fer el lliurament dels premis.

Els participants com a monologuistes van ser; Clàudia Climent  amb EL TOC, on aquesta va obtenir el  primer premi,  Francesc Castanyer amb el monòleg dels METGES, que es va quedar amb un segon premi i, el tercer participant, Oscar Sánchez amb el monòleg MI FAMILIA.

El primer premi és de 200 euros, mentre que el segon, de 100 euros. 

El lliurament dels premis va anar a càrrec del conseller comarcal de Turisme al Consell, Vicenç Roig, i l’alcalde de Cervera, Ramon Royes, aquest també membre del jurat com a vocal. Al jurat també van formar part, la Presidenta, Marta Huguet, la secretaria, Alba Batlle i el vocal , Jordi Vives.

L’acte amenitzat per Eduard Carmona va ser tot un èxit, ja que més de 140 persones es van acostar fins a Massoteres per a passar una bona estona compartint teatre.

Tal com explica l’alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina, Massoteres acull aquest concurs amb molta il·lusió i espera poder gaudir de la mateixa participació en la segona fase amb les obres de teatre.

La segona fase on es projectaran les obres de teatre a concurs serà el 4 de juny. Els premis de les obres de teatre són, el primer de 400 euros, i el segons de 300 euros. 

Dimarts, 9 de maig

Fotografies: Moment dels monòlegs, presentador i lliurament de premis.

F Castanyer.jpg

Presentador.jpg

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat