Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Massoteres “Busca Talents” a la seva 7 a edició del concurs de teatre i monòlegs amateur.
Notícies

Massoteres “Busca Talents” a la seva 7 a edició del concurs de teatre i monòlegs amateur.

El concurs “buscatalents” modifica les dates i es realitzarà el cap de setmana 6 i 7 de maig en lloc de fer-ho a l’octubre com en edicions anteriors. Inscripcions obertes fins al 26 d’abril a l’Ajuntament. Les bases es poden consultar a la web de l’ajuntament a www.massoteres.cat Els grups que vulguin participar poden ser de la Segarra i de fora.

Bookmark and Share
Massoteres “Busca Talents” a la seva 7 a edició del concurs de teatre i monòlegs amateur.

Alcalde i regidors de l’Ajuntament. Membres de l’associació de joves i representació del Consell Comarcal.

Massoteres “Busca Talents” a la seva 7 a edició del concurs de teatre i monòlegs amateur.

El concurs “buscatalents” modifica les dates i es realitzarà el cap de setmana 6 i 7 de maig en lloc de fer-ho a l’octubre com en edicions anteriors. Inscripcions obertes fins al 26 d’abril a l’Ajuntament.

 Buscatalents01-20170327.jpg

Massoteres arriba a la setena edició del concurs amb molta empenta per part de l’Associació de joves del municipi que organitzen el certamen. Buscatalents és el concurs de teatre i monòlegs amateur per excel·lència a la comarca.

Tal com expliquen els joves de l’associació, el concurs de teatre i monòlegs pretén donar cabuda a tots aquells grups teatrals i monologuistes amateurs de Catalunya que tinguin ganes de fer partícip al municipi de Massoteres d’una jornada distesa i divertida. El concurs està dotat amb premis. Les obres de teatre guanyadores, la 1a amb 400 euros i la 2a amb 300 euros. Mentre que els monòlegs, el 1r amb 200 euros i el 2n amb 100.

A la categoria infantil/juvenil hi ha un premi únic per a tots els participants que és un abonament trobada lúdica al Pitch & Putt de Guissona.

El concurs tindrà  lloc el cap de setmana del 6 i 7 de maig, data que s’ha modificat per poder així atraure a més grups. Anteriorment, es feia a l’octubre. Ara s’obren les inscripcions al concurs fins al 26 d’abril a l’Ajuntament de Massoteres. Les bases es poden consultar a la web de l’ajuntament a www.massoteres.cat Els grups que vulguin participar poden ser de la Segarra i de fora.  

El concurs està organitzat des de l’Ajuntament i compta amb el Consell Comarcal des de l’Oficina Jove i rep el suport econòmic per la seva realització des d’institucions com l’IEI, la Diputació de Lleida i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.  

buscatalents2017 cartell general proves.jpg buscatalents2017 cartell bases.jpg

                                              

 

Dilluns, 27 de març.

Fotografia.- Alcalde i regidors de l’Ajuntament. Membres de l’associació de joves i representació del Consell Comarcal.

Adjunt us fem arribar el cartell i les bases del concurs perquè ens doneu un cop de mà amb la difusió.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat