Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies L'Oficina Jove del Consell Comarcal projecta un curs intensiu de monitor de lleure.
Notícies

L'Oficina Jove del Consell Comarcal projecta un curs intensiu de monitor de lleure.

Jordi Porta, conseller de Joventut al Consell Comarcal donava la benvinguda als joves de la comarca que participen en el curs de monitor de lleure aquest passat dissabte al matí. Amb total 21 inscrits són joves de diferents municipis de la comarca. El curs es fa en horari de caps de setmana i té un cost de 195 euros.

Bookmark and Share
L'Oficina Jove del Consell Comarcal projecta un curs intensiu de monitor de lleure.

Fotografia del moment d’inici del curs.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal projecta un curs intensiu de monitor de lleure.

Jordi Porta, conseller de Joventut al Consell Comarcal donava la benvinguda als joves de la comarca que participen en el curs de monitor de lleure aquest passat dissabte al matí.

Amb total 21 inscrits són joves de diferents municipis de la comarca. El curs es fa en horari de caps de setmana i té un cost de 195 euros.

L’Oficina Jove compta amb la Fundació Verge Blanca, escola esplai de Lleida, que monitoritza les sessions formatives del curs. Amb total els joves realitzen unes 270 hores formatives repartides en sessions de teoria i pràctiques. Les pràctiques es porten a terme un cop finalitzades les classes teòriques i són els mateixos joves qui escullen quines volen fer. Entre les opcions que tenen hi ha de realitzar pràctiques als casals d’estiu, casals de joves i/o colònies, entre altres.

Des de l’Oficina Jove es potencia la formació amb els joves amb diferents cursos.

 

Abril, 2019.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat