Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies L'Oficina Jove de la Segarra posa en marxa els camps de treball locals.
Notícies

L'Oficina Jove de la Segarra posa en marxa els camps de treball locals.

— arxivat sota:

Un cop finalitzats els camps de treball es fa una sortida conjunta a Port Aventura amb tots els joves participants o, també un abonament de temporada per a les piscines municipals. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove del Consell Comarcal, a l’ajuntament del teu municipi o al whatsapp de l’Oficina Jove, 651996729 – 626843587 Més informació a http://www.oficinajove.cat

Bookmark and Share
L'Oficina Jove de la Segarra posa en marxa els camps de treball locals.

Camps de treball locals 2017 - Oficina Jove

 L’Oficina Jove de la Segarra posa en marxa els camps de treball locals.

Segarra.- Si ets jove i tens entre 13 i 16 anys aquest estiu pots formar part d’un camp de treball al teu municipi. Sota el lema “Activa’t per al teu municipi!” l’Oficina Jove del Consell projecta els camps de treball per poder oferir als joves l’ocasió de col·laborar en tasques de manteniment del patrimoni, tallers, millora de camins i entre altres activitats per al seu poble.

L’any passat a la Segarra es van realitzar camps de treball a gairebé tots els municipis de la comarca.  L’any passat amb total s'hi van aplegar més de 100 joves: representant els 12 municipis de la comarca que van participar aquests camps.

Un cop finalitzats els camps de treball es fa una sortida conjunta a Port Aventura amb tots els joves participants o, també un abonament de temporada per a les piscines municipals.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove del Consell Comarcal, a l’ajuntament del teu municipi o al whatsapp de l’Oficina Jove, 651996729 – 626843587.

Més informació a http://www.oficinajove.cat

 

Dimarts, 16 de maig.

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat