Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies L'Aula de Guissona projecta una xerrada a càrrec de l'Associació del Dret a Morir Dignament
Notícies

L'Aula de Guissona projecta una xerrada a càrrec de l'Associació del Dret a Morir Dignament

El seu objectiu principal és "defensar el dret de totes les persones s disposar en llibertat del seu cos i de la seva vida, i a escollir el moment i els mitjans per a finalitzar-la”. A Catalunya aquesta Associació la va crear el filòsof Salvador Paniker, qui va morir recentment. A Catalunya DMD compta amb 70.000 socis i tota la xarxa és voluntària.

Bookmark and Share
L'Aula de Guissona projecta una xerrada a càrrec de l'Associació del Dret a Morir Dignament

Sala de Plens de l'Ajuntament de Guissona

En un principi, a Guissona tocava la conferència de l’Associació Alba, però per motius tècnics no vàrem poder venir i van fer la conferència que tocava el proper mes.

Van venir dos membres de la DMD (Associació del Dret a Morir Dignament) de la delegació de Lleida. Vàrem explicar una mica l’objectiu principal d’aquesta associació mundial sense ànim de lucre . El seu objectiu principal és "defensar el dret de totes les persones s disposar en llibertat del seu cos i de la seva vida, i a escollir el moment i els mitjans per a finalitzar-la”.

Com a coses destacables dir que a Catalunya aquesta Associació la va crear  el filòsof Salvador Paniker, qui va morir recentment.  A Catalunya DMD compta amb 70.000 socis i tota la xarxa és voluntària. També dir que treballen conjuntament amb la UdL (conferències, formacions) on han creat una beca que porta el nom d’aquest filòsof.

Guissona, 8 d'abril. 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat