Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra impulsa l'Associació de Dissenyadors de Moda i Complements de la Segarra per fomentar moda, disseny i turisme.
Notícies

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra impulsa l'Associació de Dissenyadors de Moda i Complements de la Segarra per fomentar moda, disseny i turisme.

Un grup de dissenyadores de moda i complements de la Segarra crea una associació per tal d’unir les seves propostes, coneixements i experiència i per donar a conèixer les seves creacions. Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra s’ha proposat a un grup de dissenyadores de moda i complements de la Segarra de crear una associació per tal de potenciar la interacció entre aquestes professionals, per valorar el procés de disseny i donar visibilitat a les seves creacions en llocs emblemàtics de la Segarra potenciant moda i patrimoni

Bookmark and Share
L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra impulsa l'Associació de Dissenyadors de Moda i Complements de la Segarra per fomentar moda, disseny i turisme.

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

 L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra impulsa l’Associació de Dissenyadors de Moda i Complements de la Segarra per fomentar moda, disseny i turisme.

Un grup de dissenyadores de moda i complements de la Segarra crea una associació per tal d’unir les seves propostes, coneixements i experiència i per donar a conèixer les seves creacions.

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra s’ha proposat a un grup de dissenyadores de moda i complements de la Segarra de crear una associació per tal de potenciar la interacció entre aquestes professionals, per valorar el procés de disseny i donar visibilitat a les seves creacions en llocs emblemàtics de la Segarra potenciant moda i patrimoni.

Amb aquesta associació es pretén que el que es valori sigui l’autenticitat, la producció local amb un producte diferent i de proximitat. La proximitat és clau per entendre el disseny, tant amb els clients com amb els professionals de la comarca que els puguin comercialitzar.

L’Associació vol ser una plataforma per a promocionar el valor del disseny en l’àmbit social, cultural i empresarial de la comarca de la Segarra, alhora que vol fomentar el turisme relacionat amb la moda creant espais on els donin a conèixer els dissenys que es fan a la Segarra.

Des de l’Associació de Dissenydors/es de Moda i Complements i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra pretenem fer diverses presentacions que ajuntin les noves creacions amb llocs emblemàtics de la comarca. Com també fer actes culturals de diversos àmbits, tallers… i buscar noves fórmules per apropar el disseny i la creació a la gent.

 

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.

Dimarts, 10 de gener de 2016. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat