Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies L'Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Segarra va projectar conjuntament amb l'Escola Ramon Estadella de Guissona la Jornada del Medi Ambient.
Notícies

L'Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Segarra va projectar conjuntament amb l'Escola Ramon Estadella de Guissona la Jornada del Medi Ambient.

Més de 250 escolars dels diferents cicles (infantil, mitjà i superior) van participar dels diferents tallers que es van projectar. Tallers de maraques, punts de llibre, collage, netegem l'entorn i muntem un compostador amb la col•laboració de l’empresa Ambiens.

Bookmark and Share
L'Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Segarra va projectar conjuntament amb l'Escola Ramon Estadella de Guissona la Jornada del Medi Ambient.

Moment del Taller - Guissona

L'Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Segarra va projectar conjuntament amb l'Escola Ramon Estadella de Guissona la Jornada del Medi Ambient. Amb motiu del passat dia 5 de juny del Dia Mundial del Medi Ambient l’escola de Guissona ho va voler celebrar amb diferents tallers per als escolars en diferents carrers de Guissona.

Més de 250 escolars dels diferents cicles (infantil, mitjà i superior) van participar dels diferents tallers que es van projectar. Tallers de maraques, punts de llibre, collage, netegem l'entorn i muntem un compostador amb la col·laboració de l’empresa Ambiens.

Des del Consell Comarcal es fomenten aquestes activitats sota la finalitat de treballar pel medi ambient i fomentar amb els escolars que a la Segarra, #residuzero!

Juny, 2019. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat