Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La Xarxa d'Inserció Laboral de la Segarra projectarà el setembre la Jornada "Connectem".
Notícies

La Xarxa d'Inserció Laboral de la Segarra projectarà el setembre la Jornada "Connectem".

La XIL projectarà al mes de setembre una trobada on empreses del territori podran compartir les seves polítiques de recursos humans amb aquelles persones que vulguin participar en una ronda d'entrevistes ràpides (speeding dating) per tal de millorar les seves oportunitats laborals.

Bookmark and Share
La Xarxa d'Inserció Laboral de la Segarra projectarà el setembre la Jornada "Connectem".

Moment de la reunió de la XIL

La Xarxa d’Inserció Laboral de la Segarra projectarà el setembre la Jornada “Connectem”.

La XIL (Xarxa d'Inserció Laboral de la Segarra) és una xarxa on participen diferents entitats públiques i sense ànim de lucre que promocionen l'ocupació arreu de la comarca fomentant diferent tipus de polítiques, programes i accions perquè els habitants de la Segarra trobin feina.

I responent a aquestes accions, la XIL projectarà al mes de setembre una trobada on empreses del territori podran compartir les seves polítiques de recursos humans amb aquelles persones que vulguin participar en una ronda d'entrevistes ràpides (speeding dating) per tal de millorar les seves oportunitats laborals. A més, es comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i persones rellevants del territori que posaran en valor els processos de selecció que fomenten el descobriment del talent i les competències laborals.

La jornada durarà tot el mati, 25 de setembre, i ja estan obertes les inscripcions per qui vulgui participar en el correu xil@ccsegarra.cat La jornada es farà al CEI de Cervera. (Adjunt cartell de la Jornada).

La XIL la conformen el Consell Comarcal des de l’àrea de Promoció Econòmica, la Paeria de Cervera, ASPID, Associació Alba, Incorpora de La Caixa, Fundació Xavier Paules, Emaús Rural i l’Oficina Jove del Consell Comarcal.

                                              

En una altra línia de coses, mitjançant el Programa 30 Plus del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal de la Segarra des de l’àrea de Promoció Econòmica, ha obtingut una subvenció per fer actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d’atur preferentment entre 30 i 45 anys, amb baix nivell de formació. L’objectiu és proporcionar a aquestes persones, entre altres recursos, formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. La subvenció rebuda pel SOC ÉS de 85.115,15 euros

Dilluns, 15 de juliol de 2019.

Imatges de la reunió de la XIL i cartells de la jornada.

_CONNECTEM LA SEGARRA_ (1).jpg

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat