Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La SetmanaBio a la Segarra clou amb clou les activitats amb una notable participació.
Notícies

La SetmanaBio a la Segarra clou amb clou les activitats amb una notable participació.

La SetmanaBio a la Segarra clou les seves activitats amb una notable resposta. La darrera activitat va ser el tast de vins La Moderna al Celler de Comalats. Va fer la presentació-cloenda el Conseller Comarcal de Turisme al Consell, Vicenç Roig, que va explicar la bona acollida que han tingut les activitats a la Segarra.

Bookmark and Share
La SetmanaBio a la Segarra clou amb clou les activitats amb una notable participació.

Celler de Comalats

Divendres, 16 de juny.

La SetmanaBio a la Segarra clou amb clou les activitats amb una notable participació.

La SetmanaBio a la Segarra clou les seves activitats amb una notable resposta. La darrera activitat va ser el tast de vins  La Moderna al Celler de Comalats on es van tastar els vins, es van presentar les noves etiquetes i noms dels vins, com també,  els videos promocionals. Va fer la presentació-cloenda el Conseller Comarcal de Turisme al Consell, Vicenç Roig, que va explicar la bona acollida que han tingut les activitats a la Segarra.

Les valoracions són bones tant per part de les persones assistents a les activitats, com pels productors participants i les persones que gestionen els comerços de proximitat on s'han fet part de les activitats. Es valora que és una bona oportunitat per conèixer els productes ecològics i de proximitat de primera mà, i conèixer alhora les persones i els projectes que hi ha darrere, així com també conèixer la tasca que fan les botigues i petits comerços apostant per aquest tipus de productes tot establint relació directa amb els productors, coneixent-los i podent explicar també els seus productes a fons.

D'aquesta manera s’acaba tancant un circuit curt de producció, distribució i consum on som conscients de què consumim, com s'ha fet, qui ho ha fet i qui ens l'apropa i ens l'explica al moment de comprar-lo. 

Tal com va explicar el conseller comarcal, les iniciatives com aquestes generen confiança en el producte ja que podem veure, a part del producte el sí i la seva qualitat interna, quins projectes i noms i cognoms hi ha darrera dels mateixos.

Pel que fa a Benvinguts a Pagès tant els allotjaments com els restaurant van tenir bona afluència de gent durant el cap de setmana que van poder aprofitar les ofertes especials a propòsit de la iniciativa a la Segarra.

La SetmanaBio és una iniciativa del Consell Comarcal amb la participació de la Moderna de Cervera, l’Hort del Silenci, el Celler de Comalats, l’Agrobotiga Sikarra Nostra a San Guim de Freixenet i Dàlit Natura on amb la seva participació s’ha organitzat diverses activitats amb la finalitat de promocionar els productes ecològics de la comarca. Des del Consell Comarcal agrair a tots ells la seva implicació i participació. 

 

Cloenda02.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat