Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La Segarra projecta una nova edició del “Vestim Segarra”.
Notícies

La Segarra projecta una nova edició del “Vestim Segarra”.

Vestim Segarra és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra i el Consell Comarcal de la Segarra, que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0. ENTRADA GRATUÏTA.

Bookmark and Share
La Segarra projecta una nova edició del “Vestim Segarra”.

Cartell

La Segarra projecta una nova edició del “Vestim Segarra”.

Vestim Segarra és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra i el Consell Comarcal de la Segarra, que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0.

Aquest any tindrà lloc a Cervera, concretament a Cal Racó, degut a la celebració de la capitalitat cultural de la ciutat. Dissabte, 11 de maig. Al ser doncs un acte amb més rellevància que en les dues adicions anteriors, volem que tingui novetats; és per això que aquest cop es titularà “Vestim Segarra festival”.

L’acte engegarà amb un vermut a les 12 h  amenitzat amb la música de “Blood Bond”. En l’espai hi hauran, també, parades d’artesans amb productes de la zona tant alimentaris com de bijuteria, complements, decoració per la llar i molta moda.

A les 17 h tornem a engegar amb la música de dj “Noc el Barroc”, les parades vàries, la barra per al consum d’aperitius i beure i altres actes molt lligats amb la moda, dansa i la pintura.

A les 19 h tindrà lloc la desfilada, esdeveniment estrella del dia. Aquest, contarà amb els dissenyadors que formen l’Associació; Marina Codina, Marta Huerta, Enric Porta, Mireia Rius, Gemma Oriol i amb altres dissenyadors convidats. Tots ells de la comarca.

Finalment l’acte es tancarà amb una sèrie de tapes oferides per la restauració i el comerç segarrenc i amb la música de “The Vintage Clock” i dj “Noc el Barroc”.

 

Informa Marta Huerta de l’Associació i Maria Josep Jové tècnica de l’àrea de Turisme des d’on es dóna suport des del Consell Comarcal.

Ens podeu seguir a les xarxes socials @ccsegarra @vestimsegarra

 

Maig, 2019.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat