Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La Segarra clou els cursos de les Aules d'Extensió Universitàries a Sant Guim de Freixenet i Guissona amb 177 persones inscrites
Notícies

La Segarra clou els cursos de les Aules d'Extensió Universitàries a Sant Guim de Freixenet i Guissona amb 177 persones inscrites

Amb total els inscrits en el curs 2017/18 han estat 177 persones. Aquestes aules van iniciar la seva activitat l’any 2008, per la qual cosa enguany han complert 10 anys. El centenari se celebrarà aquest proper any amb l’inici del nou curs al setembre.

Bookmark and Share
La Segarra clou els cursos de les Aules d'Extensió Universitàries a Sant Guim de Freixenet i Guissona amb 177 persones inscrites

Centre Cívic Mestre Viaña, Sant Guim de Freixenet.

 

La Segarra clou els cursos de les Aules d’Extensió Universitàries a Sant Guim de Freixenet i Guissona.

 

Amb total els inscrits en el curs 2017/18 han estat 177 persones.

 

La setmana passada van tenir lloc les darreres xerrades de les aules d’extensió universitàries a la Segarra. Amb total els inscrits en el curs 2017/18 han estat 177 persones. 60 persones inscrites a Sant Guim de Freixenet i 117 persones inscrites a Guissona.

 

Cada Aula ha comptat amb un grup de treball que organitzava les classes/conferències i ambdós grups es coordinaven de forma periòdica. Amb total,  s’han programat unes 8 conferències i entre elles alguna sortida, com per exemple, al març l’Aula de Sant Guim va viatjar a Elna amb l’escriptora Assumpta Montellà autora del llibre “la maternitat d’Elna”.

 

Aquestes aules van iniciar la seva activitat l’any 2008, per la qual cosa enguany han complert 10 anys. El centenari se celebrarà aquest proper any amb l’inici del nou curs al setembre.

Les aules s’organitzen de forma simultània el Consell Comarcal, l’Ajuntament del municipi, la Universitat de Lleida i la Caixa.

 

Cervera, 23 de maig de 2018.

 

Cloenda Aula Guissona-maig.JPG

 

Fotografies de la darrera xerrada a l’Aula de Sant Guim i a Guissona.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat