Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La Segarra clou el programa joves per l’ocupació amb la inserció laboral de 10 joves.
Notícies

La Segarra clou el programa joves per l’ocupació amb la inserció laboral de 10 joves.

El programa realitzat conjuntament amb la comarca de l’Urgell ha comptat amb la participació de 40 joves que entre ambdues comarques s’han inserit laboralment 21 joves. La resta, un total de 19 joves, han prioritzat acabar els estudis com l’ESO, seguir formant-se dins el sistema educatiu, o bé seguir buscant feina. Així doncs aquest ha estat el principal objectiu del programa joves per l’ocupació gestionat des de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Segarra. Després de molts mesos de treball en la recerca de joves i empreses que volguessin participar en el programa la resposta al projecte ha estat tot un èxit, gràcies als joves i a les empreses participants. Ja que entre les dues comarques, Urgell i Segarra, s’han atès un total de 40 joves que ni treballaven ni estudiaven. El repte del programa consistia a millorar la seva ocupabilitat i proporcionar unes competències formatives per construir la seva trajectòria professional. I un cop formats combinar la teoria amb la pràctica en empreses.

Bookmark and Share
La Segarra clou el programa joves per l’ocupació amb la inserció laboral de 10 joves.

Centre d'Empreses Innovadores de Cervera

Dimecres, 16 de desembre.

La Segarra clou el programa joves per l’ocupació amb la inserció laboral de 10 joves.

Cervera.- El programa realitzat conjuntament amb la comarca de l’Urgell ha comptat amb la participació de 40 joves que entre ambdues comarques s’han inserit laboralment 21 joves. La resta, un total de 19 joves, han prioritzat acabar els estudis com l’ESO, seguir formant-se dins el sistema educatiu, o bé seguir buscant feina.

Així doncs aquest ha estat el principal objectiu del programa joves per l’ocupació gestionat des de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Segarra. Després de molts mesos de treball en la recerca de joves i empreses que volguessin participar en el programa la resposta al projecte ha estat tot un èxit, gràcies als joves i a les empreses participants. Ja que entre les dues comarques, Urgell i Segarra, s’han atès un total de 40 joves que ni treballaven ni estudiaven. El repte del programa consistia a millorar la seva ocupabilitat i  proporcionar unes competències formatives per construir la seva trajectòria professional. I un cop formats combinar la teoria amb la pràctica en empreses.

A la Segarra, concretament les formacions van ser d’auxiliar d’electricitat en automatismes industrials a càrrec de l’INS Segarra, auxiliar de serveis de restauració amb el restaurant Bona Teca, auxiliar de comerç en anglès i francès a la New School i operacions auxiliars dins la indústria alimentària amb Teixidó Associats.

Els joves segarrencs que han estat inserits laboralment han estat 10 i concretament en empreses com Mobel Linea, bar el Casal de Cervera, Hostal Restaurant Bona Teca, Restaurant la Cosa Nostra, Restaurant la Marinada, Carpinteria KE, Productos Flower S.A, Fogons Fores S.L, Jaume Costa S.A (aquestes darreres tres empreses són de la comarca de l’Urgell).

La cloenda s’ha realitzat aquest matí al Centre d’Empreses i Innovadores de Cervera amb la participació del conseller comarcal de l’àrea de promoció econòmica al Consell, Miquel Julià, i la vicepresidenta, Rosa Ribas. Tots dos han destacat la important i positiva aposta que el Consell Comarcal fa amb aquests programes del Servei d’Ocupació de Catalunya amb l’objectiu principal de millorar la formació i l’ocupabilitat de les persones joves. A més, han explicat que de cara al proper any el Consell Comarcal comptarà novament amb aquest programa.

L’acte ha estat dinamitzat per les tècniques responsables del programa a la Segarra, Marta Casals, Núria Roca i Laia Graells, que han volgut fer palesa que el programa ha estat possible gràcies als joves participants i a les empreses que han acollit aquests joves. En el transcurs de l’acte les empreses conjuntament amb els joves han pogut explicar de primera mà les seves experiències i les sensacions que el programa els ha comportat. Molts d’aquests joves han explicat que se senten molts contents de comptar avui dia amb una formació i una feina gràcies al programa Joves per l’Ocupació.  

CloendaJXO2015_Segarra1.jpg CloendaJXO2015_Segarra2.jpg 

Per a més informació: www.ccsegarra.cat

Telèfon de contacte: 973.531 300
Àrea de Comunicació, Carlota Bartra 
premsa@ccsegarra.cat

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat