Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La primera desfilada “Vestim Segarra” promociona la reobertura del castell de les Sitges.
Notícies

La primera desfilada “Vestim Segarra” promociona la reobertura del castell de les Sitges.

— arxivat sota:

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i l’Associació de Joves Dissenyadores de la Segarra, van organitzar el dissabte 22 d’abril, al castell de les Sitges, la primera desfilada “Vestim Segarra”. L’esdeveniment va servir per presentar les col•leccions primavera – estiu de les cinc dissenyadores que formen l’Associació i per promocionar la reobertura a les visites guiades del castell de les Sitges.

Bookmark and Share
La primera desfilada “Vestim Segarra” promociona la reobertura del castell de les Sitges.

Fotos extretes del digital Territoris.cat

La primera desfilada “Vestim Segarra” promociona la reobertura del castell de les Sitges.

 

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i l’Associació de Joves Dissenyadores de la Segarra, van organitzar el dissabte 22 d’abril, al castell de les Sitges, la primera desfilada “Vestim Segarra”.

 

L’esdeveniment va servir per presentar les col·leccions primavera – estiu de les cinc dissenyadores que formen l’Associació i per promocionar la reobertura a les visites guiades del castell de les Sitges.

 

Una quarantena de models van ser les encarregades de mostrar a les més de dues-centes persones assistents les creacions de Gemma Oriol, Marta Huerta, Mireia Rius, Marina Codina i Sindy Bloom.

 

Gemma Oriol, va presentar una col·lecció estiuenca, juvenil, còmoda i versàtil. Pensada per abastir diferents talles mitjançant botons, llaçades i cinturons

Marta Huerta, va presentar una col·lecció de pantalons i monos de teixits orgànics amb tons suaus.

Mireia Rius va presentar uns complements molt cuidats, carregats de detalls i de gran qualitat.

Marina Codina va mostrar una col·lecció pensada per una dona moderna, atrevida i actual, amb peces pensades pel dia a dia i altres per a ocasions especials.

 

La col·lecció de Sindy Bloom està inspirada en els anys 40 i 50, en els balls com el swing i el Rock & Roll.

 

Aquestes col·leccions es poden trobar a la botiga de roba i complements Menta de Cervera.

 

Abans i després de la desfilada, els més de 200 assistents, van poder gaudir de la música de Virgi & Kike, d’una copa de cava etiquetada per a l’ocasió i d’un tast de productes de la comarca.

 

A més del nombrós públic assistent es va comptar amb la presència d’alcaldes de la Segarra i comarques veïnes, del president del Consell Comarcal de la Segarra, consellers comarcals, diputats de la Diputació de Lleida i Diputats al Parlament de Catalunya.

 

L’esdeveniment ha estat valorat molt positivament tant des de l’Associació de Joves Dissenyadores com des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra. L’organització agraeix la col·laboració desinteressada de tots els que han participat en aquest esdeveniment, especialment a Castells de Lleida i a l’Ajuntament de Torrefeta i Florejacs.

Àrea de Turisme de la Segarra.

Fotos extretes de Territoris.cat

9oRHHN0O.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat