Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La Guia de Recursos en Salut Mental Urgell-Segarra es presenta a Cervera
Notícies

La Guia de Recursos en Salut Mental Urgell-Segarra es presenta a Cervera

El cicle "Escola de Salut" que promou el CAP Cervera va acollir, dijous 26 de gener, la presentació de la Guia de Recursos en Salut Mental de l'Urgell-Segarra.

Bookmark and Share
La Guia de Recursos en Salut Mental Urgell-Segarra es presenta a Cervera

Sala Francesc Buireu de Cervera

Per primera vegada s'ha recollit en forma de llibret tots aquells recursos que ofereixen entitats, administracions, centres de salut, etc. relacionats amb la salut mental.
La guia és una de les accions realitzades per la Taula de Salut Mental Urgell-Segarra amb la participació de tots els seus membres: administracions, professionals, entitats i associacions de salut mental i usuaris.

Més d'un centenar de persones van participar en l'acte, a la sala d'actes Francesc Buireu de Cervera, que va comptar també amb una xerrada sobre gestió d'emocions a càrrec de Joaquín Muñoz, expert en intel·ligència emocional.
Muñoz va parlar de la importància d'aprendre a reconèixer i a acceptar les emocions i va fer participar a l'auditori amb abraçades i exercicis pràctics que van fer riure més d'un. 

Els organitzadors de l'acte valoren positivament la coordinació i el treball en xarxa que s'està portant a terme entre entitats i centres de salut per a poder continuar lluitant contra l'estigma en salut mental.

Presentacio_guia_cervera2.JPG


Informació i imatge aportat pel Servei de Comunicació de l'Associació Alba. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat