Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies La consellera Borràs visita Montfalcó Murallat
Notícies

La consellera Borràs visita Montfalcó Murallat

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs ha estat a Montfalcó en una visita de treball amb l’alcalde Josep M. Calderó i el conseller comarcal de turisme Vicenç Roig.

Bookmark and Share
La consellera Borràs visita Montfalcó Murallat

Montfalcó Murallat

La consellera va visitar les obres de restauració de l’església de Sant Pere, així com el mirador de la muralla, l’entorn del recinte i diferents espais de la població. En la visita de treball es va parlar de l’enllumenat al voltant de Montfalcó, de l’empedrat del terra d’alguns espais que encara resten per acabar i de la necessitat que la connexió wiffi arribi en condicions. 

Totes aquestes millores estan directament relacionades en afavorir la dinamització turística del lloc. Recordem que a Montfalcó hi ha cinc cases de turisme rural, quatre dins del nucli fortificat i una abans d’arribar al poble, i un restaurant. Tenint en compte les dimensions del lloc el percentatge de negocis turístics és molt elevat.

Tant Josep M Calderó com Vicenç Roig van explicar a la consellera com es gestionen les visites turístiques i els convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Segarra i l’Ajuntament de les Oluges, municipi al que pertany Montfalcó. Meritxell Borràs es va mostrar satisfeta amb aquests acords i es va comprometre a col·laborar des del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge en satisfer les demandes del Consistori i del Consell Comarcal.

Àrea de Turisme del Consell Comarcal. 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat