Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies L’Oficina Jove de la Segarra ja compta amb una seixantena de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.
Notícies

L’Oficina Jove de la Segarra ja compta amb una seixantena de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

Des del mes de maig que el Consell Comarcal va posar en marxa el programa europeu de Garantia Juvenil l’Oficina Jove ha rebut un bon nombre de visites que s’han materialitzat amb la inscripció d’una seixantena de joves al programa. Des de l’Oficina Jove de la Segarra i conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica del Consell es treballa conjuntament per oferir als joves de la comarca possibilitats formatives per a la seva millora curricular.

Bookmark and Share
L’Oficina Jove de la Segarra ja compta amb una seixantena de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

http://www.oficinajove.cat/ca/oficina/oficina-jove-de-la-segarra

Dimarts, 8 de setembre.

L’Oficina Jove de la Segarra ja compta amb una seixantena de joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

Segarra.- Des del mes de maig que el Consell Comarcal va posar en marxa el programa europeu de Garantia Juvenil l’Oficina Jove ha rebut un bon nombre de visites que s’han materialitzat amb la inscripció d’una seixantena de joves al programa. El programa s’ha incrementat fins als joves de 29 anys amb perfils de joves que no treballen tot i tenir estudis, com els que no tenen estudis, i on se’ls ofereix la possibilitat de poder accedir a una oferta de feina, una formació, pràctiques no laborals o bé si tenen una idea de negoci poder-la dur a terme amb l’ajuda de professionals.

El Consell Comarcal compta amb una impulsora juvenil que capta joves a través de visites als municipis, ajuntaments, o bé, a través de les xarxes socials tan consultades pels joves. La majoria de joves són de Cervera i Guissona tot i que hi ha joves d’altres municipis de la comarca. En el cas de Guissona, la cooperativa és una empresa que s’ha acollit al programa i ha seleccionat joves inscrits a la garantia juvenil on ara iniciaran una formació específica per posteriorment treballar a la cooperativa.

Alhora, la impulsora juvenil deriva els joves al servei d’ocupació de Catalunya on també se’ls facilita la cerca de feina i a on se’ls realitza una entrevista personal per conèixer les motivacions i els coneixements que tenen els joves i adequar el seu perfil professional a les demandes de feina.  

Des de l’Oficina Jove de la Segarra i conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica del Consell es treballa conjuntament per oferir als joves de la comarca possibilitats formatives per a la seva millora curricular. Des del Consell amb aquesta tipologia de programes, o bé, amb el servei d’orientació laboral se’ls ajuda a treballar amb el seu currículum, cerca de pàgines web de recerca de feina, entre altres.

Més informació a http://www.oficinajove.cat/ca/noticies/jove-estudies-o-treballes

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300

 

Tota la informació a les xarxes socials del Consell Comarcal. Fes-te seguidor del nostre facebook i twitter @ConsellComarcal. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat