Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies L’escriptor Francesc Torralba omple la Sala Francesc Buireu de Cervera parlant de la maduresa
Notícies

L’escriptor Francesc Torralba omple la Sala Francesc Buireu de Cervera parlant de la maduresa

La xerrada “Elogi de la maduresa” es va projectar dissabte, 6 d’octubre, en el marc de les activitats de la VI Setmana de la Gent Gran organitzada des de la Paeria de Cervera. El Consell Comarcal també hi participa amb actes com la xerrada i, a més, es va muntar l’exposició “Segarra, imatges amb tracte” al mateix Casal de la Gent Gran que es pot visitar durant aquests dies.

Bookmark and Share
L’escriptor Francesc Torralba omple la Sala Francesc Buireu de Cervera parlant de la maduresa

Sala Francesc Buireu, Cervera

L’escriptor Francesc Torralba omple la Sala Francesc Buireu de Cervera parlant de la maduresa

La xerrada “Elogi de la maduresa” es va projectar dissabte, 6 d’octubre, en el marc de les activitats de la VI Setmana de la Gent Gran organitzada des de la Paeria de Cervera.

 

El Consell Comarcal va apostar per projectar aquesta xerrada del filòsof i escriptori Torralba arran de tot el treball que s’està fent a la comarca amb la Campanya Tracta’m bé . Campanya per promoure el bon tracte a les persones grans. Torralba va explicar que la  maduresa és un instant de l’existència per donar, sembrar i ensenyar, i només pot sembrar qui té empenta i només pot ensenyar qui té sabiduria i experiència. El filòsof va omplir la Sala Francesc Buireu de Cervera amb les seves reflexions entorn la maduresa i la vellesa.

 

A l’acte també va assistir el Director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Joan Santacana. El regidor de Serveis Socials a la Paeria de Cervera, Joan Prat, i la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Núria Magrans. Tots ells van destacar la gran tasca que es fa a Cervera i a la comarca vers les persones grans. Sent la Setmana de la Gent Gran una de les iniciatives que funcionen molt bé a Cervera que durant una setmana s’omple d’activitats per a la gent gran.

El Consell Comarcal també hi participa amb actes com la xerrada i, a més, es va muntar l’exposició “Segarra, imatges amb tracte” al mateix Casal de la Gent Gran que es pot visitar durant aquests dies. 

Imatges del momento de la xerrada i exposició. 

Octubre, 2018. 

ExposicióTracta’mbe-20181006.JPG ExposicióTracta’mbe1-20181006.JPG

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat