Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Jordi Masferrer amb el projecte Motodual ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra.
Notícies

Jordi Masferrer amb el projecte Motodual ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra.

El primer premi dotat de 1.000 euros ha estat atorgat per conseller comarcal de Joventut al Consell, Jordi Porta. Motodual ha estat obsequiat com a idea empresarial per la innovació i la tecnologia. El projecte Motodual, està ciutat al CEI de Cervera i té una showroom on es pot veure, tocar i emprovar-se la roba i les proteccions del món del motor.

Bookmark and Share
Jordi Masferrer amb el projecte Motodual ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra.

Fotografia de grup del lliurament dels premis.

Jordi Masferrer amb el projecte Motodual ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra.

El Consell Comarcal ha lliurat els premis de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la comarca.

Jordi Masferrer amb el projecte Motodual a Cervera ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra. El primer premi dotat de 1.000 euros ha estat atorgat per conseller comarcal de Joventut al Consell, Jordi Porta. Motodual ha estat obsequiat com a idea empresarial per la innovació i la tecnologia. El projecte Motodual, està ciutat al CEI de Cervera i té una showroom on es pot veure, tocar i emprovar-se la roba i les proteccions del món del motor. A través d’una plataforma virtual es venen tots els seus productes i facilita l’accés a un ampli sector de la població i possibilitant oferir una amplia gama de productes a baix preu.

Ainhoa Barrionuevo, regidora a la Paeria de Cervera ha fet lliurament del segon premi de 800 euros a Jana Forn amb el projecte Cal Xamora, situat a Biosca. Cal Xamora és una casa rural on la capacitat de la casa és per a 12 persones i potencia que els clients coneguin les peculiaritats, els menjars, la fauna, la vegetació de la zona.

Finalment, l’Oficina Jove ha fet lliurament d’un tercer premi de 500 euros a Loredana Pavel amb el projecte Aventura Park, situat a Guissona on l’objectiu del projecte és poder oferir a les famílies un espai on els nens/es puguin passar bones estones jugant amb piscines de boles i laberints. A més, també ofereix fer les celebracions d’aniversaris.

El Premi Jove Emprenedor de la Segarra es realitza des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal amb la idea de premiar joves emprenedors amb idees revolucionàries que ajuden a fer créixer econòmicament la comarca.

Desembre, 2017.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat