Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Ivorra projecta la xerrada “Com cuidar-nos quan cuidem”.
Notícies

Ivorra projecta la xerrada “Com cuidar-nos quan cuidem”.

Ivorra s’ha adherit al projecte “Maletes de coneixement” de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal, a través del qual s’ofereixen xerrades de forma gratuïta als municipis de la comarca. Les xerrades són de diferents temàtiques. Concretament a Ivorra la xerrada ha estat dins l’àmbit de salut “Com cuidar-nos quan cuidem”. La xerrada va anar a càrrec de les treballadores socials del Consell Comarcal, Maria Rosa Caba i Laia Puig.

Bookmark and Share
Ivorra projecta la xerrada “Com cuidar-nos quan cuidem”.

Local Social d'Ivorra

Divendres, 19 de maig.

Ivorra projecta la xerrada “Com cuidar-nos quan cuidem”.

Ivorra s’ha adherit al projecte “Maletes de coneixement” de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal, a través del qual s’ofereixen xerrades de forma gratuïta als municipis de la comarca. Les xerrades són de diferents temàtiques.

Concretament a Ivorra la xerrada ha estat dins l’àmbit de salut “Com cuidar-nos quan cuidem”. La xerrada va anar a càrrec de les treballadores socials del Consell Comarcal, Maria Rosa Caba i Laia Puig.

És una xerrada que vol dotar d’eines i recursos a les persones cuidadores per poder cuidar sense deixar de cuidar-se. Tal com es va explicar, quan la cura d’un familiar es a càrrec nostre a vegades ens oblidem de les nostres necessitats i assumim una sobre càrrega de responsabilitats. És una ensenyança per aprendre a cuidar-nos per poder tenir la millor atenció possible als qui depenen de nosaltres.

A la xerrada va assistir una vintena de persones i es va projectar al Local Social d’Ivorra.

 Ivorra02.jpg

En una altra línia de coses us passo la fotografia de la darrera sessió del curs de l’Aula d’Extensió Universitària a Sant Guim de Freixenet. Concretament, la xerrada de la Sra. Anna Mata, doctora en sociologia de la Universitat de Lleida amb el títol; “Augment de les desigualtats a Europa. De les causes a les conseqüències”. El grup de l’Aula a Sant Guim finalitzarà el curs amb una sortida a l’Observatori de Pujalt el 8 de juny.

 

AulaStGuim-20170518.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat