Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Hostafrancs va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta'm bé del Consell Comarcal de la Segarra.
Notícies

Hostafrancs va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta'm bé del Consell Comarcal de la Segarra.

La propera xerrada de La Marinada i presentació de la Campanya Tracta’m bé tindrà lloc a Montornès, el dissabte 30 de juny a les 7 de la tarda i el diumenge, 1 de juliol, al Local Social de Mas de Bondia també a les 7 de la tarda. Acte gratuït i oberta a tothom.

Bookmark and Share
Hostafrancs va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta'm bé del Consell Comarcal de la Segarra.

Moment de la presentació

Hostafrancs va acollir la xerrada La Marinada de la Campanya Tracta’m bé del Consell Comarcal de la Segarra.

 

La xerrada la Marinada de la Campanya Tracta’m bé del Consell Comarcal va anar molt bé a Hostafrancs. Van assistir-hi unes 30 persones i es va realitzar al cafè del poble. L’alcalde del municipi dels Plans de Sió, Xavier Pintó, va fer la presentació. La consellera de l’Àrea de Serveis Socials al Consell, Núria Magrans, va fer la presentació de les accions de la campanya “Tracta’m bé” del Consell i va convidar als assistents a veure l’exposició “Segarra, imatges amb tracte” que es trobava en una sala annexa. Després va tenir lloc el vídeo fòrum i el posterior debat a càrrec de la treballadora social al Consell, Pilar Vilajoana.

 

Marinada és un curtmetratge protagonitzat pel Pep Cruz i ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, es parla del tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

 

Com a fet anecdòtic a la xerrada va assistir la Sra. Lluïsa Tort Vilella, veïna de Mont-Roig de Segarra i que compta amb 103 anys, acompanyada del seu únic fill Jaume Farré Tort, de 77 anys. Vàrem poder venir per la generositat de la família que els cuida. Un matrimoni d’origen sud-americà, amb dos fills petits que viuen amb ells.

 

La Sra. Lluïsa i el seu fill van manifestar, en el transcurs de la xerrada que han fet molta sort amb aquesta família que acullen a casa seva i que els cuiden. 

 

Hostafrancs5.JPG 

Després de la xerrada, les persones assistents van passar al local social i van donar un tomb per l’exposició. Durant aquests dies les mateixes persones del municipi canviaran l’exposició de lloc. A partir de dissabte estarà ubicada a la biblioteca del poble perquè és un espai més accessible i després de missa la gent ho té més fàcil per veure-la.

 

Hostafrancs4.JPG

 

La propera xerrada de  La Marinada i presentació de la Campanya Tracta’m bé tindrà lloc a Montornès, el dissabte 30 de juny a les 7 de la tarda i el diumenge, 1 de juliol, al Local Social de Mas de Bondia també a les 7 de la tarda. Acte gratuït i oberta a tothom.

 

 

 

Dilluns, 11 de juny.

 

Imatges del moment de la xerrada.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat