Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Guissona comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb 110 inscrits
Notícies

Guissona comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb 110 inscrits

Aquest dimecres, el professor d'Història de la Música de la UdL Màrius Bernadó va inaugurar el curs a Guissona de l'Aula d'Extensió Universitària. L'acte inaugural va comptar amb la presència de l'alcalde de Guissona i President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva i la consellera comarcal Nuria Magrans. La conferencia inaugural va anar a càrrec de la Sra. Ester Mora, psicòloga general sanitària que va oferir una ponència sota el títol “Somriu, la clau per a l’envelliment saludable”

Bookmark and Share
Guissona comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb 110 inscrits

Sala de Plens de l'Ajuntament de Guissona

Divendres, 6 d’octubre.

Guissona comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària  amb 110 inscrits.

Aquest dimecres, el professor d'Història de la Música de la UdL Màrius Bernadó va inaugurar el curs a Guissona de l'Aula d'Extensió Universitària. L'acte inaugural va comptar amb la presència de l'alcalde de Guissona i President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva i la consellera comarcal Nuria Magrans. La conferencia inaugural va anar a càrrec de la Sra. Ester Mora, psicòloga general sanitària que va oferir una ponència sota el títol “Somriu, la clau per a l’envelliment saludable”

La proposta formativa del curs 2017-2018 comptarà amb 8 ponències de matèries variades que van des de la literatura, l'astronomia, el dret, la geografia, la filosofia o l'arqueologia, entre altres. En aquest curs l'Aula compta amb una matrícula que supera els cent inscrits, de Guissona.

Les classes tenen lloc els dijous a les vuit de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.


Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat


Tel. 973 531 300

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat