Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Finalitzen els camps de treball local a la Segarra on han participat 12 municipis i 165 joves.
Notícies

Finalitzen els camps de treball local a la Segarra on han participat 12 municipis i 165 joves.

Les poblacions que han participat han estat: Cervera, Guissona, Torà, Sant Guim de Freixenet, Sanaüja, Ribera d’Ondara, Talavera, Tarroja, Els Plans de Sió, Massoteres, Sant Ramon i Ivorra (aquests darrers ho faran a l’agost). I amb total han format part 165 joves de la comarca. Els treballs que han fet els joves voluntaris han anat des de pintar bancs del poble, arreglar camins per anar amb btt, rehabilitar espais pels mateixos joves fins a marcar rutes escolars segures.

Bookmark and Share
Finalitzen els camps de treball local a la Segarra on han participat 12 municipis i 165 joves.

Fotos dels diferents camps de treball als municipis.

Finalitzen els camps de treball local a la Segarra on han participat 12 municipis i 165 joves.

Els camps de treball local s’organitzen des de l’Oficina Jove de la Segarra del Consell Comarcal amb la coordinació dels ajuntaments. Els camps de treball s’han realitzat majoritàriament del 26 de juny al 30 de juny.

Les poblacions que han  participat han estat: Cervera, Guissona, Torà, Sant Guim de Freixenet, Sanaüja, Ribera d’Ondara, Talavera, Tarroja, Els Plans de Sió, Massoteres, Sant Ramon i Ivorra (aquests darrers ho faran a l’agost). I amb total han format part 165 joves de la comarca.

Els treballs que han fet els joves voluntaris han anat des de pintar bancs del poble, arreglar camins per anar amb btt, rehabilitar espais pels mateixos joves fins a marcar rutes escolars segures.

A canvi l’Ajuntament els paga l’abonament a les piscines municipals o bé una entrada a Port Aventura amb la resta de joves de la comarca, la qual tindrà lloc el pròxim 6 de setembre.

Des de fa uns quants d’anys els camps de treball a la comarca es realitzen amb satisfacció i es valoren molt positivament perquè els joves s’impliquen en les actuacions del seu municipi, prenen consciencia de diferents temàtiques i s’activen durant l’estiu.

Aquest any entitats com Càritas a Sant Guim de Freixenet i Torà, el Bombers voluntaris de Torà i l'Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de Torà (APACT) han participat en la projecció dels Camps de Treball. 

A més, s'han intercalat formacions per als joves amb tallers com per exemple, un taller de prevenció de les drogues i un altre sobre les problemàtiques derivades de la salut mental. Tots dos tallers dinamitzats per altres joves que explicaven les seves pròpies experiències. 

 

CampTreball04.jpg 

Divendres, 30 de juny.

Fotos dels diferents camps de treball als municipis.

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat