Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El servei de Protecció Civil del Consell Comarcal presenta el Mapa Digital dels Punts d'Aigua per Extinció d'Incendis a la Comarca de la Segarra.
Notícies

El servei de Protecció Civil del Consell Comarcal presenta el Mapa Digital dels Punts d'Aigua per Extinció d'Incendis a la Comarca de la Segarra.

El Mapa digital que s’ha elaborat des del Consell Comarcal aglutina la cartografia de la comarca per a dispositius mòbils mitjançant la plataforma Instamaps.

Bookmark and Share
El servei de Protecció Civil del Consell Comarcal presenta el Mapa Digital dels Punts d'Aigua per Extinció d'Incendis a la Comarca de la Segarra.

Sala de Plens del Consell Comarcal

El servei de Protecció Civil del Consell Comarcal presenta el Mapa Digital dels Punts d’Aigua per Extinció d’Incendis a la Comarca de la Segarra.  

El Mapa digital que s’ha elaborat des del Consell Comarcal aglutina la cartografia de la comarca per a dispositius mòbils mitjançant la plataforma Instamaps. Instamaps és una plataforma web oberta que incorpora una galeria de mapes on es poden visualitzar, compartir i fins i tot descarregar els mapes fets pels usuaris que han estat etiquetats com a públics.

La presentació va anar a càrrec del tècnic de protecció civil al Consell, Albert Pujol, que va explicar que el Mapa presenta dades obtingudes dels diferents plans d’emergència municipals per a incendis forestals, elaborats pel mateix servei de protecció civil, dades també de la cartografia operativa per a emergència relacionats amb els punts d’aigua públics, punts d’aigua naturals i altres.

L’objectiu de la eina és oferir la possibilitat de que aquesta cartografia digital sigui consultable des de dispositius mòbils (smartphones i tauletes) i des de qualsevol PC (portàtil o de sobretaula) amb connectivitat.

Mitjançant un “enllaç web”, disposem d’aquestes dades en una única cartografia comarcal georeferenciada, digital, fàcil d’actualitzar, senzilla, àgil i consultable per a tots els agents implicats en l’extinció d’incendis de la comarca de la Segarra: http://www.instamaps.cat/instavisor/8fb16e99c83de32a1d609571d8255d03/PUNTS_D_AIGUA_PER_EXTINCIO_D_INCENDIS_(LA_SEGARRA)..html

L’acte va tenir lloc al Consell Comarcal i van assistir Agents Rurals, Bombers, personal de les ADFs de la comarca i alcaldes de la Segarra.

 

Juny, 2019.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat