Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Punt Omnia del Consell Comarcal renova la maquinària.
Notícies

El Punt Omnia del Consell Comarcal renova la maquinària.

El Punt Omnia ha instal•lat aquesta setmana nous ordenadors, millorant així les tecnologies que s’ofereixen als usuaris del servei. El Punt Omnia del Consell rep a la setmana una mitjana de 80 usuaris. Les activitats que es projecten són majoritàriament formatives.

Bookmark and Share
El Punt Omnia del Consell Comarcal renova la maquinària.

Imatges del Punt Omnia amb els nous ordenadors.

El Punt Omnia del Consell Comarcal renova la maquinària.

El Punt Omnia ha instal·lat aquesta setmana nous ordenadors, millorant així les tecnologies que s’ofereixen als usuaris del servei.

El Punt Omnia del Consell rep a la setmana una mitjana de 80 usuaris. Les activitats que es projecten són majoritàriament formatives.

Formacions com l'ús bàsic de les TIC, del coneixement de la comarca, d'estimulació cognitiva i de l'ús de la llengua catalana i d'ajuda en la cerca d'ocupació i a fer tràmits en línia.

A part d’usuaris de forma individual també hi ha Entitats i serveis que fan ús del Punt Omnia, com per exemple, la Unitat d'escolarització compartida (UEC), Associació de salut mental Ondara-Sió, Immigració i l'Oficina de Treball de la Generalitat.

A més, des de fa uns anys l’Omnia del Consell Comarcal és centre col·laborador de l'ACTIC i es poden fer els exàmens el primer dilluns feiner de cada mes.

Desembre de 2017.

 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat