Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Punt Òmnia de la Segarra tanca el curs i entrega 87 diplomes
Notícies

El Punt Òmnia de la Segarra tanca el curs i entrega 87 diplomes

— arxivat sota:

El Punt Òmnia funciona a la Segarra des de fa 17 anys de forma consolidada i amb un alt nivell de participació en totes les activitats que es realitzen per fomentar i potenciar l’ús de les noves tecnologies. El lliurament de certificats es va fer al Castell de Concabella.

Bookmark and Share
El Punt Òmnia de la Segarra tanca el curs i entrega 87 diplomes

Foto de grup del lliurament dels diplomes al Castell de Concabella.

El Punt Òmnia de la Segarra tanca el curs i entrega 87 diplomes

El Punt Òmnia de la  Segarra va entregar ahir un total de 87 diplomes a tots els veïns de la comarca. Els alumnes de diverses edats han participat al llarg del curs als diferents tallers i activitats de tecnologia que s’han realitzat a la Segarra durant el curs 2016-2017.

El Punt Òmnia funciona a la Segarra des de fa 17 anys de forma consolidada i amb un alt nivell de participació en totes les activitats que es realitzen per fomentar i potenciar l’ús de les noves tecnologies.

El lliurament de certificats es va fer al Castell de Concabella on els alumnes del Punt Òmnia van poder gaudir d’una visita pel Castell i pels centres d’interpretació dels Castells dels Sió, secans de Lleida i espai Pedrolo.

L’entrega dels diplomes va anar a càrrec del conseller comarcal de Joventut, Jordi Porta, acompanyat del tècnic de l’Omnia, Josep Lluís Turuguet.

 

Dijous, 29 de juny.

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300

 

 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat