Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Projecte Avancem, a Sant Guim de Freixenet, arriba al seu final.
Notícies

El Projecte Avancem, a Sant Guim de Freixenet, arriba al seu final.

Avancem és un projecte d’intervenció grupal i formatiu adreçat a persones immigrades amb dificultats en la comprensió de l’idioma, amb l’objectiu de potenciar la seva autonomia personal a través de l’adquisició d’habilitats de comunicació, d’eines de capacitació personal i així, facilitar el seu desenvolupament personal i social al municipi.

Bookmark and Share
El Projecte Avancem, a Sant Guim de Freixenet, arriba al seu final.

Sant Guim de Freixenet, desembre 2018

El Projecte Avancem, a Sant Guim de Freixenet, arriba al seu final.

Avancem és un projecte d’intervenció grupal i formatiu adreçat a persones immigrades  amb dificultats en la comprensió de l’idioma, amb l’objectiu de potenciar la seva autonomia personal a través de l’adquisició d’habilitats de comunicació, d’eines de capacitació personal i així, facilitar el seu desenvolupament personal i social al municipi. El projecte es duu a terme per part de tècniques de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal de la Segarra, concretament dels serveis socials bàsics, el pla de ciutadania i immigració i l’oficina tècnica d’inclusió social.

Els objectius són millorar en el coneixement del català a través de classes i conèixer els recursos i serveis de l’entorn a partir de sessions grupals mensuals.  

El projecte s’inicia el febrer del 2017 i té una durada de tres anys, és a dir, l’itinerari formatiu i compromís d’assistència al projecte per tant de les persones assistents és de 3 anys. 

Per a la realització de les sessions s’ha comptat amb la col·laboració i participació de diferents professionals de la xarxa social comarcal de l’àmbit sanitari, educatiu, de l’Ajuntament, tècnics del Consell Comarcal de la Segarra i d’entitats del municipi, etc.

Aquest projecte també ja s’està realitzant a Cervera, en la seva cinquena edició, amb èxit de participants.

L’acte a Sant Guim va ser la cloenda del segon any del projecte al municipi.  S’han lliurat diplomes a les 13 persones participants al projecte del certificat d’assistència i s’ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Sant Guim de Freixenet, Francesc d'Assís Lluch, la regidora Esther Misut i la consellera de Serveis Socials, Salut i Igualtat, Núria Magrans i Gemma Gallart, presidenta de l’Associació Reintegra, que duu a terme les classes de català.

Desembre, 2018.

Fotografies de la cloenda al Centre Cívic (Sant Guim de Freixenet).

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat