Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El conseller comarcal de turisme assisteix a la inauguració de l'establiment de turisme rural "Puig de Vallferosa"
Notícies

El conseller comarcal de turisme assisteix a la inauguració de l'establiment de turisme rural "Puig de Vallferosa"

— arxivat sota:

La casa Puig de Vallferosa que es va inaugurar el dissabte 1 d’abril, és un establiment de turisme rural amb encant, instal•lat en una antiga masia amb orígens al segle XIII. En referència als allotjaments en el conjunt de la comarca de la Segarra, hi ha hagut un increment en els darrers mesos, i els gairebé seixanta allotjaments que hi ha a la comarca entre hotels, cases de turisme rural, cases de colònies, apartaments turístics i habitatges d’ús turístic mostren uns nivells d’ocupacions bons.

Bookmark and Share
El conseller comarcal de turisme assisteix a la inauguració de l'establiment de turisme rural "Puig de Vallferosa"

Àrea de Turisme de la Segarra.

 El conseller comarcal de turisme assisteix a la inauguració de l’establiment de turisme rural “Puig de Vallferosa”

El conseller Comarcal de Turisme, Vicenç Roig, va assistir a la inauguració de l’establiment de turisme rural “Puig de Vallferosa”. A l’acte hi van assistir també l’alcalde de Torà, Magí Coscollola, altres alcaldes de la comarca, el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Lleida i nombrosos veïns del municipi.

Puig de Vallferosa està situat al municipi de Torà, aquest municipi va tenir el primer establiment de turisme rural de la Segarra: la Collita de Vallferosa, que actualment encara està en funcionament.

La casa Puig de Vallferosa que es va inaugurar el dissabte 1 d’abril, és un establiment de turisme rural amb encant, instal·lat en una antiga masia amb orígens al segle XIII. S'ha restaurat acuradament guardant la rusticitat autèntica amb el confort de la modernitat. La seva ubicació privilegiada a la part alta del turó permet veure espectaculars sortides i postes de sol en un ambient relaxat. Té una capacitat per a vint persones distribuïdes en nou habitacions, totes elles diferents i amb una decoració molt acurada.

En referència als allotjaments en el conjunt de la comarca de la Segarra, hi ha hagut un increment en els darrers mesos, i els gairebé seixanta allotjaments que hi ha a la comarca entre hotels, cases de turisme rural, cases de colònies, apartaments turístics i habitatges d’ús turístic mostren uns nivells d’ocupacions bons. L’oferta d’allotjaments a la Segarra continua creixent tant en quantitat com en qualitat.

 

Àrea de Turisme de la Segarra. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat