Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Social de Torà fa balanç i projecta noves activitats per a la tardor.
Notícies

El Consell Social de Torà fa balanç i projecta noves activitats per a la tardor.

Aquest juliol s’ha realitzat el plenari del Consell Social de Torà. L’objectiu d’aquest espai de treball és reunir en un mateix espai totes les entitats i serveis de Torà que treballen per la millora el benestar i la cohesió social en el municipi. Entre les accions noves es preveu un programa de reforç escolar en família i/o accions de promoció de salut comunitària.

Bookmark and Share
El Consell Social de Torà fa balanç i projecta noves activitats per a la tardor.

Moment de la reunió

El Consell Social de Torà fa balanç i projecta noves activitats per a la tardor.

Entre les accions noves es preveu un programa de reforç escolar en família i/o accions de promoció de salut comunitària.

Torà.- Aquest juliol s’ha realitzat el plenari del Consell Social de Torà. L’objectiu d’aquest espai de treball és reunir en un mateix espai totes les entitats i serveis de Torà que treballen per la millora el benestar i la cohesió social en el municipi per tal de detectar necessitats i problemàtiques que es generen des de l’àmbit educatiu, sanitari, serveis socials, etc. I pels diferents col·lectius de població i acordar actuacions concretes per tal d’afavorir la inclusió social al municipi.

A la reunió van assistir un total de 15 professionals on van fer el seguiment de les accions projectades. En total, 11 accions s’estan desenvolupant, 2 accions han finalitzat i 3 no es realitzen. Està previst que s’iniciïn 5 accions a partir de la tardor i es proposen 4 noves accions.

Algunes de les accions previstes de començar són: realització d’un taller de memòria per a persones grans, un curs de català oral, xerrades per a pares i mares de l’escola, desenvolupament d’un curs de recerca de feina a través de les noves tecnologies, un programa de reforç escolar en família o accions de promoció de salut comunitària.

Formen part del Consell social entitats socials, de dones, gent gran, joves, associacions de mares i pares i persones tècniques professionals que treballen a Torà (representants del consultori mèdic, escola, de la llar d’infants, de la residència de gent gran, la biblioteca, els Mossos d’esquadra.

I els serveis del Consell Comarcal de la Segarra: serveis socials, el pla comarcal d’immigració, el SIAD, el servei d’orientació laboral, joventut i el CDIAP.

Aquest òrgan de participació és una iniciativa que es projecta des de l’Oficina tècnica d’inclusió social del Consell Comarcal.

 

Fotografia del moment de la reunió.

Juliol de 2018.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat