Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal Segarra s'adhereix a la Campanya #veusquenoveus
Notícies

El Consell Comarcal Segarra s'adhereix a la Campanya #veusquenoveus

Campanya de Institut Català de les Dones de Generalitat de Catalunya sobre la visualització de persones de la comarca que opinen sobre les desigualtats en diferents àmbits.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal Segarra s'adhereix a la Campanya #veusquenoveus

#veusquenoveuen

El Consell Comarcal Segarra s'adhereix a la Campanya #veusquenoveus: visualització de persones de la comarca que opinen sobre les desigualtats en diferents àmbits Campanya de Institut Català de les Dones. Generalitat de Catalunya. 

L'objectiu de la Campanya és conscienciar sobre la necessitat de visualitzar dones reals, per la qual cosa, cada dia de la setmana vinent la dedicarem a persones de diferents àmbits que lliurement han fet les seves aportacions des de la visió del seu camp professional.

Us convidem també a participar-hi amb el hastag #veusquenoveus i, a la vegada, us convidem a participar als diferents actes que la #Segarra ha organitzat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Cartell 8 de març.png

TEXTOS

Àmbit educatiu Maria.jpg Àmbit educatiu Xavier.jpg Àmbit sanitari Àngels.jpg Àmbit sanitari Joan Miquel.jpg

4.- Dimecres. Àmbit cultural Rosa.jpg 4.- Dimecres. Àmbit cultural Albert Turull.jpg 5.- Dijous Jordi Oliva.jpg 5.- Dijous. Àmbit d’història Carme.jpg

6.- Divendres Àmbit empresarial Marta.jpg 6.- Divendres Àmbit empresarial Ramón.jpg 8. Dt. Àmbit polític Imma (3).jpg 7. Dilluns. Àmbit polític Imma (1).jpg

7. Dilluns. Àmbit polític Jordi (2).jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat