Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal projecta una xerrada sobre la normativa d’estrangeria a Cervera.
Notícies

El Consell Comarcal projecta una xerrada sobre la normativa d’estrangeria a Cervera.

L’acte de presentació de la xerrada va anar a càrrec del Conseller Comarcal, Ricard Vicente, acompanyat del director del CFA Centre de Formació d’Adults, el Sr. Toni Miralles i Toni Moya, assessor de CITE Centre d’Informació de Treballadors Estrangers de CCOO.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal projecta una xerrada sobre la normativa d’estrangeria a Cervera.

Fotografies: Moment de la xerrada a la Sala Francesc Buireu.

El Consell Comarcal projecta una xerrada sobre la normativa d’estrangeria a Cervera.

El Consell Comarcal ha projectat una xerrada sobre la normativa d’estrangeria. La xerrada va tenir lloc aquest passat cap de setmana a la Sala Francesc Buireu i l’objectiu principal era informar sobre novetats en relació a l’obtenció de la nacionalitat espanyola per residència i es va fer un repàs de diversos temes d’estrangeria.

Hi van assistir unes 60 persones, principalment del col·lectiu de Mali i Senegal, també Marroc i Egipte.

L’acte de presentació de la xerrada va anar a càrrec del Conseller Comarcal, Ricard Vicente, acompanyat del director del CFA Centre de Formació d’Adults, el Sr. Toni Miralles i Toni Moya, assessor de CITE  Centre d’Informació de Treballadors Estrangers de CCOO.

La xerrada va informar dels cursos de formació que fan al CFA í i en relació als cursos que fan de castellà del nivell que exigeixen per obtenir la nacionalitat. La majoria de preguntes que van fer els assistents van estar relacionades en l’obtenció de la nacionalitat i en el procediment de reagrupament familiar.

La xerrada ha estat organitzada des del  Servei d’assessorament i orientació jurídica en matèria d’estrangeria del Consell Comarcal amb la finalitat que totes les persones puguin estar informades i assessorades en relació als diferents tràmits d’estrangeria: renovació i autoritzacions de residència, reagrupaments familiars, certificats comunitaris, cartes d’invitació, etc.

Es preveu que el mes vinent es projecti una xerrada similar a Guissona.

Des del servei d’assessorament i orientació jurídica en matèria d’estrangeria del Consell Comarcal s’atenen anualment, més de 350 persones.  

Dimarts, 23 de gener.

 

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat