Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal projecta una formació d’atenció a la diversitat.
Notícies

El Consell Comarcal projecta una formació d’atenció a la diversitat.

El món de la diversitat encara és molt desconegut i això pot crear cert malestar o inseguretats a les persones que han d’atendre a alguna persona amb diversitat. És per aquest motiu que el Consell Comarcal projecta aquesta setmana una formació que pretén oferir informació per tal de trencar mites i tabús associats a aquests col•lectius i donar eines concretes d’atenció a les persones amb diversitat.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal projecta una formació d’atenció a la diversitat.

Sala de Plens del Consell Comarcal

El Consell Comarcal projecta una formació d’atenció a la diversitat.

El món de la diversitat encara és molt desconegut i això pot crear cert malestar o inseguretats a les persones que han d’atendre a alguna persona amb diversitat. És per aquest motiu que el Consell Comarcal projecta aquesta setmana una formació que pretén oferir informació per tal de trencar mites i tabús associats a aquests col·lectius i donar eines concretes d’atenció a les persones amb diversitat.

Quan parlem d’accessibilitat no només ens referim a l’accessibilitat física (rampes, ascensors, etc.), sinó que també parlem d’accessibilitat sensorial o intel·lectual, i un tracte bo per part dels professionals també es considera accessibilitat.

La benvinguda a la formació ha estat a càrrec del recent nomenat President del Consell Comarcal, Paco Lluch, alcalde de Sant Guim de Freixenet. En aquest primer acte, el nou President ha remarcat que els serveis socials del Consell Comarcal són la base humana del treball que ens fa propers a les persones. Per la qual cosa, formacions com aquesta són clau per aprendre pautes d’atenció a les persones amb discapacitat als serveis públics i la utilització de productes de suport que tinguin a disposició de les persones usuàries, adreçada especialment al personal que fa atenció directa al públic

La formació té una durada de 6 hores i la desenvolupa el Grup Auria. Àuria és el conjunt empresarial d’economia social referent, situat al nord de Barcelona. Unes entitats que donen suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió social o vulnerabilitat. Té per missió garantir la qualitat de vida, la participació, la inserció laboral amb criteris d’innovació.

A més, es comptarà amb la participació del Centre Espígol Cervera amb una dinàmica activa on s’analitzarà l’accessibilitat del Consell Comarcal com a servei públic que atén directament a persones usuàries.

La formació que compta amb el finançament del Departament  de Treball, Afers Socials i Famílies, va adreçada a tot el personal de les diferents àrees del Consell Comarcal que realitzen atenció directa al públic. Professionals que des del seu lloc de treball freqüentment es relacionen directament amb les persones i/o dissenyen i creen projectes tenint en compte la seva diversitat.

 

Imatges del moment de la presentació de la formació al Consell Comarcal.

Sala de Plens del Consell Comarcal.

11 de juliol, 2019.

 _DSC0009.JPG

Segueix-nos a @ConsellComarcal

  

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230

premsa@ccsegarra.cat

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat