Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal posa en marxa un nou programa d'orientació i inserció laboral per als joves de la comarca
Notícies

El Consell Comarcal posa en marxa un nou programa d'orientació i inserció laboral per als joves de la comarca

El Consell Comarcal de la Segarra inicia una nova edició dels Projectes Singulars, un programa de la Garantia Juvenil que neix amb l’objectiu de reforçar les competències professionals de les persones joves, principalment desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació. Els interessats es poden posar en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica del Consell al 973.531.300 o bé per correu singulars@ccsegarra.cat, preguntant per Sònia Teixiné tècnica responsable del programa.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal posa en marxa un nou programa d'orientació i inserció laboral per als joves de la comarca

Cartell del programa SINGULARS

El Consell Comarcal posa en marxa un nou programa d'orientació i inserció laboral per als joves de la comarca.

El Consell Comarcal de la Segarra inicia una nova edició dels Projectes Singulars, un programa de la Garantia Juvenil que neix amb l’objectiu de reforçar les competències professionals de les persones joves, principalment desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació.

El Projecte Singular Insertdigital 2019 es basa en una metodologia innovadora centrada en la persona que combina el format presencial amb el virtual. S’ajusta a les necessitats dels joves i del teixit productiu del nostre territori però també de fora, a través del teletreball.

S’adreça als joves entre 16 i 29 anys, principalment desocupats o no integrats en el sistema d’educació i formació, joves que hagin deixat un cicle formatiu o un grau o que l’hagin acabat i vulguin millorar les seves aptituds laborals, sempre i que tinguin les competències bàsiques d’autonomia, autodisciplina... etc que els permeti seguir una formació online.

El programa ofereix orientació i acompanyament amb la millora de les competències a través de formació on-line i, inserció i relació amb el teixit productiu bé amb empreses del territori o amb empreses d’altres territoris a través del teletreball.

Els joves un cop finalitzen el programa obtindran una certificació per part de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Els interessats es poden posar en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica del Consell al 973.531.300 o bé per correu singulars@ccsegarra.cat, preguntant per Sònia Teixiné tècnica responsable del programa. Places limitades i abans del 28 de febrer. 

 

Febrer 2019.

Imatge del programa.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat