Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs projecten la Jornada de l'Emprenedoria Femenina
Notícies

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs projecten la Jornada de l'Emprenedoria Femenina

28 D'OCTUBRE DE 2017 #DiaEmprenedores2017 Centre Cívic de Sedó de les 10.30 fins a les 14.30 h La jornada comptarà amb la presència d’emprenedores i empresàries de la Segarra que parlaran de les seves experiències i motivacions, però també, es realitzarà una dinàmica per introduir els principis de l’economia feminista i la seva construcció d’una vida digna des de projectes d’emprenedoria femenina a l’entorn rural de la Segarra

Bookmark and Share
El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs projecten la Jornada de l'Emprenedoria Femenina

Cartell de la Jornada

JORNADA DE L'EMPRENEDORIA FEMENINA

28 D'OCTUBRE DE 2017 #DiaEmprenedores2017

Centre Cívic de Sedó de les 10.30 fins a les 14.30 h

POTS INSCRIURE'T A LA JORNADA FENT CLIC AQUÍ 

El paper de la dona a la societat ha evolucionat els darrers segles, i en els últims anys ha fet un tomb molt important en el món laboral. Ha evolucionat i ha pres forma fins al punt que hi ha dones que han aconseguit situar-se en alts càrrecs de grans empreses, cosa que fa un temps semblava impossible.

Per aquest motiu i amb l’objectiu de visualitzar el paper de la Dona de la Segarra, el Consell Comarcal de la Segarra i l’Ajuntament de Torrefeta i Florejacs organitzen la Jornada de l’Emprenedoria Femenina, el dissabte 28 d’octubre, al Centre Cívic de Sedó.

La jornada comptarà amb la presència d’emprenedores i empresàries de la Segarra que parlaran de les seves experiències i motivacions, però també, es realitzarà una dinàmica – taller per introduir els principis de l’economia feminista i la seva construcció d’una vida digna des de projectes d’emprenedoria femenina a l’entorn rural de la Segarra. I finalitzarà la jornada amb un vermut popular.

Durant la jornada escoltarem les experiències de dones reals de la Segarra, de diferents edats i professions, malgrat ser molt diferents entre elles, observarem la semblança que hi ha entre elles i constatarem la seva valentia per fer front a les circumstàncies, moltes vegades adverses, que s’han trobat al llarg de la vida, juntament amb les ganes i la il·lusió per impulsar nous projectes, així com la voluntat d’anar sempre endavant.

La jornada de l’emprenedoria Femenina està organitzada per les àrees de Joventut, Promoció Econòmica i de la Dona del Consell Comarcal de la Segarra amb la col·laboració de l’ajuntament de Torrefeta i Florejacs i amb el suport de l’Institut Català de les Dones, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Cartell_Jornada emprenedoria femenina Segarra.jpg

Emprenedoria Femenina 2017. Díptic_Página_1.jpg Emprenedoria Femenina 2017. Díptic_Página_2.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat