Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal edita material que mostra situacions amb tracte en el marc de la Campanya Tracta'm bé.
Notícies

El Consell Comarcal edita material que mostra situacions amb tracte en el marc de la Campanya Tracta'm bé.

Tal com ha explicat la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, aquetes postals es distribuiran pels punts informatius i d’interès dels municipis de la comarca que formen part de la campanya. La idea es distribuir-los en espais públics, on puguin tenir un impacte que faciliti la reflexió, la discussió sobre el tracte a les persones grans i també en els establiments col·laboradors.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal edita material que mostra situacions amb tracte en el marc de la Campanya Tracta'm bé.

Campanya Tracta'm bé - Postals

 

El Consell Comarcal edita nou material que mostra situacions amb tracte en el marc de la Campanya Tracta’m bé.

 

La Campanya Tracta’m bé gairebé desplegada a tota la comarca amplia el seu material de sensibilització amb l’edició de tres postals. Les tres postals formen part de l’Acció “Situacions amb tracte” : Campanya visual amb materials (pòsters, targetons, ...) protagonitzades per persones anònimes, en situacions reals i que són un exemple de bon tracte a les persones grans. Tal com ha explicat la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, aquetes postals es distribuiran pels punts informatius i d’interès dels municipis de la comarca que formen part de la campanya. La idea es distribuir-los en espais públics, on puguin tenir un impacte que faciliti la reflexió, la discussió sobre el tracte a les persones grans i també en els establiments col·laboradors.

Amb aquestes 3 postals, ja són 5 postals del situacions editades. En aquest cas, són les tres fotografies guanyadores del concurs fotogràfic “Segarra, imatges amb tracte”: Realització d’un concurs de fotografies amb la finalitat de difondre i visualitzar situacions reals que poden esdevenir un exemple de bon tracte a les persones grans i que puguin tenir un impacte que faciliti la reflexió sobre el tracte a les persones grans.  Al concurs s’hi van presentar 61 fotografies.

 

Les 61 fotografies formen part d’una exposició. L’exposició “Segarra: imatges amb tracte” és el resultat final del concurs fotogràfic. Es tracta d’una exposició itinerant formada per tres plafons amb imatges del concurs fotogràfic, frases que porten a la reflexió i una breu descripció de la campanya.

L’exposició aquesta setmana està a Sanaüja  en el marc de la festivitat de Santa Rita  i a partir de divendres i durant el cap de setmana estarà a Talavera, per la Festa major.

 

ExpoSanaüja-maig2018.jpg

 

Fotografies: Postals i el muntatge de l’exposició a Sanaüja.

 

POSTAL 2 DL L- 482-2018.jpg

 

POSTAL 3 DL L 483-2018.jpg

 

 

Cervera, 24 de maig de 2018.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat