Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal dóna suport a la creació de l'Associació de Dissenyadores de Roba i Complements de la Segarra
Notícies

El Consell Comarcal dóna suport a la creació de l'Associació de Dissenyadores de Roba i Complements de la Segarra

Quatre dissenyadores de roba femenina, una dissenyadora de complements i una comerciant conformen aquesta nova associació. L’associació compta amb el màxim suport del Consell Comarcal de la Segarra, des de l'àrea de Turisme. Tal com explica el conseller de Turisme, Vicenç Roig, entenem que aquesta iniciativa és una via per fomentar el turisme a la comarca i donar a conèixer nous indrets d’una manera innovadora i molt original.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal dóna suport a la creació de l'Associació de Dissenyadores de Roba i Complements de la Segarra

Ca l'Eril de Guissona

Presentació de l’Associació de Roba i Complements de la Segarra.

El teatre de Ca l’Eril de Guissona va ser l’escenari de la presentació de l’Associació de Dissenyadores de Moda i Complements de la Segarra.

Aquesta associació està formada per quatre dissenyadores de moda femenina, una dissenyadora de complements i una persona que s’ocupa de la comercialització.

L’acte va servir, a més, per presentar el primer projecte de l’Associació “Vestim Segarra” que consistirà en dues desfilades anuals en llocs emblemàtics de la Comarca. També es va donar a conèixer el logotip de l’Associació creat per la guissonenca Sònia Esteve.

La primera desfilada, que presentarà les col·leccions primavera estiu 2017, serà al castell de les Sitges el proper 22 d’abril. Serà la primera vegada que s’uniran moda, disseny, patrimoni i turisme a la Segarra.

Aquest projecte ha estat impulsat pel Consell Comarcal de la Segarra, concretament per l’Àrea de Turisme que entén aquesta iniciativa com una acció innovadora i original de promocionar el turisme i d’unir dues activitats econòmiques diferents però que tenen la mateixa finalitat: donar a conèixer la nostra comarca.

 

Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra.  

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat