Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra s'adhereix a la campanya "Amics de la Popa".
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra s'adhereix a la campanya "Amics de la Popa".

A través d’aquesta adhesió el Consell Comarcal es converteix en “Espai Amics de la Popa”. La campanya la promociona la llevadora del CAP de Cervera, Sònia Capdevila, junt amb altres llevadores. L’adhesió ha anat a càrrec de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal, a partir del servei d’informació i atenció a les dones i promoguda per les conselleres de serveis socials, Nuria Magrans i Rosa Ribas.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra s'adhereix a la campanya "Amics de la Popa".

Fotografia: Adhesiu a la porta del Consell Comarcal.

El Consell Comarcal de la Segarra s’adhereix a la campanya “Amics de la Popa”.

El Consell Comarcal s’ha adherit a la campanya “Amics de la Popa”. A través d’aquesta adhesió el Consell Comarcal es converteix en “Espai Amics de la Popa”.

La iniciativa “Amics de la Popa” pretén normalitzar l’alletament matern en els espais públics i privats per tal d’integrar a la vida quotidiana aquest fet.

L’objectiu és que els espais públics i/o privats (farmàcies, centres de salut, biblioteques, cafeteries, restaurants, institucions, etc.) es converteixin en ESPAIS AMICS DE LA POPA. Això vol dir espais on mare i nadó siguin ben rebuts per tal d amantar al nadó, no requereix res més que la cadira o lloc per seure que tingui habitualment.

Per adherir-se a la campanya únicament cal posar el distintiu (adhesiu amics de la popa) a la porta d’entrada del seu establiment, d’aquesta manera la mare reconeix l’espai i sap que pot entrar a alletar.  

El Consell Comarcal ja disposa d’aquest distintiu a la porta principal.

La campanya la promociona la llevadora del CAP de Cervera, Sònia Capdevila, junt amb altres llevadores. L’adhesió ha anat a càrrec de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal, a partir del servei d’informació i atenció a les dones i promoguda per les conselleres de serveis socials, Nuria Magrans i Rosa Ribas.

Divendres, 16 de febrer.

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat