Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra posa en funcionament una nova deixalleria mòbil, s'ha substituït la caixa per un vehicle adaptat.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra posa en funcionament una nova deixalleria mòbil, s'ha substituït la caixa per un vehicle adaptat.

Des de l’àrea de gestió de residus del Consell Comarcal de la Segarra s’ha adquirit un nou vehicle de PMA (pes màxim autoritzat). La deixalleria mòbil s’ubica a diferents poblacions de la comarca i dóna servei a les poblacions de més de 40 habitants. És una instal•lació mòbil, autònoma, estàndard que disposa de contenidors de recollida selectiva per a diferents fraccions.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra posa en funcionament una nova deixalleria mòbil, s'ha substituït la caixa per un vehicle adaptat.

Fotografia de la Deixalleria Mòbil a la població de Montpalau.

El Consell Comarcal de la Segarra posa en funcionament una nova deixalleria mòbil, s’ha substituït la caixa per un vehicle adaptat.

Des de l’àrea de gestió de residus del Consell Comarcal de la Segarra s’ha adquirit un nou vehicle de PMA (pes màxim autoritzat) de 3.500 Kg, amb caixa tancada i equipat per utilitzar com a deixalleria mòbil. A diferència de l’anterior la deixalleria mòbil va muntada fixa sobre un vehicle xassís cabina de 3.500 Kg de PMA.

El camió disposar d’una plataforma elevadora i una porta lateral, i al seu interior contenidors, cubells i prestatges per a la recollida selectiva de residus.

Tal com explica el conseller comarcal de l’àrea, Josep Maria Calderó, la deixalleria mòbil complementa el servei de deixalleria prestat als habitants de la Segarra, que a dia d’avui compta amb tres deixalleries fixes i una deixalleria mòbil.

La deixalleria mòbil s’ubica a diferents poblacions de la comarca i dóna servei a les poblacions de més de 40 habitants.  És una instal·lació mòbil, autònoma, estàndard que disposa de contenidors de recollida selectiva per a diferents fraccions. A més, la finalitat principal per als veïns i veïnes de la Segarra és que sigui fàcilment accessible i actuï com a element d’informació i divulgació de les condicions de recollida dels residus especials.

És per aquest motiu que hi ha diversos compartiments per a la recollida de residus, contenidors de diversa capacitat, escales d’accés a la plataforma, zona de petits voluminosos, zona d’olis, zona de residus especials, aparells elèctrics i electrònics, etc. A la deixalleria mòbil s’hi pot portar els mateixos residus que a les deixalleries comarcals, amb l’excepció de: residus de mida grans (mobles, electrodomèstics...), pneumàtics i residus de la construcció. Per aquest residu el Consell disposa de l Servei de recollida de voluminosos trucant al 973 531 300.

La deixalleria mòbil s’acostuma a ubicar a les entrades del poble. El seu horari és dilluns a divendres de 10 a 18 h. Els dies festius no hi ha servei.

Es poden consultar els horaris de la deixalleria mòbil dels diferents pobles a la web del Consell Comarcal. http://www.ccsegarra.cat/arees/serveis-als-municipis/gestio-de-residus/posters-deixalleria-mobil

Dijous, 4 d’abril 2019.

Fotografia de la Deixalleria Mòbil a la població de Montpalau.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat