Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra participarà a l'Aplec Sènior 2017 de les comarques de Lleida a Balaguer
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra participarà a l'Aplec Sènior 2017 de les comarques de Lleida a Balaguer

— arxivat sota:

El proper diumenge 3 de setembre tindrà lloc a Balaguer el Aplec de la gent gran de les comarques de Lleida i de les seves famílies. Les activitats tindran lloc de les 10h a les 14h al Pavelló Firal Molí de l’Esquerrà on s’ubicaran els diferents estands i espais per conferències. Qui ho desitgi també podrà gaudir d’un dinar popular, obert a les persones grans i les seves famílies.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra participarà a l'Aplec Sènior 2017 de les comarques de Lleida a Balaguer

Programa de les activitats

Us informem, a petició del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies,  que el proper diumenge 3 de setembre tindrà lloc a Balaguer el

Aplec de la gent gran de les comarques de Lleida i de les seves famílies.

Hi ha programades diferents activitats, tal com veureu en el tríptic adjunt. Descarrega't aquí el tríptic

Les activitats tindran lloc de les 10h a les 14h al Pavelló Firal Molí de l’Esquerrà on s’ubicaran els diferents estands i espais per conferències. Qui ho desitgi  també podrà gaudir d’un dinar popular, obert a les persones grans i les seves famílies  (descarrega't aqui els fulls amb  els menús i preus).

A més a més les persones que es quedin a dinar podran gaudir, de forma gratuïta,  d’una visita guiada pels tècnics municipals de turisme, al Museu de l’Or i a la Basílica del Sant Crist de Balaguer.

Esperem i desitgem que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès i us demanem que la feu extensiva a les persones de la vostra entitat, grup, municipi.

Des del Consell Comarcal de la Segarra posem un autocar a la disposició d’aquelles persones que vulguin anar a l’Aplec  i necessitin transport. 

Si voleu més informació sobre aquesta iniciativa que de forma lúdica i festiva vol donar a conèixer  a les persones grans i les seves famílies els serveis que els diferents departaments de la Generalitat i els consells comarcals posen al seu l’abast. Per a qualsevol dubte i o aclariment durant aquests dies podeu contactar amb Belén Martínez (973 531 300) qui també gestionarà el llistat de persones interessades en el servei d’autocar i dinar popular.

Aplec Instagram.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat