Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra participa a la iniciativa de la Setmana BIO (per l'alimentació ecològica) amb un seguit d'activitats del 3 fins al 9 de juny.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra participa a la iniciativa de la Setmana BIO (per l'alimentació ecològica) amb un seguit d'activitats del 3 fins al 9 de juny.

— arxivat sota:

En el marc de la Setmana BIO, el Consell Comarcal de la Segarra (des de les àrees de promoció econòmica i Turisme), La Moderna del Carrer Major, l’Hort del Silenci, el Celler Comalats, l’Agrobotiga Sikarra Nostra i Dàlit Natura han organitzat diverses activitats i promocions al voltant dels productes i la producció ecològica. Les activitats es duran a terme del dia 3 al 9 de juny. Totes les activitats van adreçades a tot tipus de públic.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra participa a la iniciativa de la Setmana BIO (per l'alimentació ecològica) amb un seguit d'activitats del 3 fins al 9 de juny.

Cartell

Dimarts, 30 de maig.

El Consell Comarcal de la Segarra participa a la iniciativa de la Setmana BIO (per l’alimentació ecològica) amb un seguit d’activitats del 3 fins al 9 de juny.

En el marc de la Setmana BIO, el Consell Comarcal de la Segarra (des de les àrees de promoció econòmica i Turisme), La Moderna del Carrer Major, l’Hort del Silenci, el Celler Comalats, l’Agrobotiga Sikarra Nostra i Dàlit Natura han organitzat diverses activitats i promocions al voltant dels productes i la producció ecològica.

Les activitats es duran a terme del dia 3 al 9 de juny. Totes les activitats van adreçades a tot tipus de públic. L’objectiu és donar a conèixer experiències properes de producció ecològica i el ventall de productes ecològics podem trobar en els comerços de proximitat que estan apostant per altres maneres de consumir, i finalment, també, facilitar eines pràctiques per a cultivar els nostres propis aliments ecològics en una horta familiar.

L’edició d’enguany de la Setmana Bio s’uneix a la iniciativa de Benvinguts a Pagès, i a més d’aquestes activitats també podreu gaudir de menús especials el alguns restaurants i d’ofertes especials en els allotjaments rurals. A més a més, durant aquests dies, gaudirem de promocions especials en productes ecològics a la botiga La Moderna. Els restaurants de la comarca adherits a la campanya Benvinguts a Pagès són Restaurant Can Solé Xic, Restaurant L’Antic Forn, Restaurant Palouet De Segarra, Casa Martí, Hostal Palouet de Segarra i Turisme Rural Cal Miramunt.

Les activitats a la Setmana BIO són les següents:

Activitat de Tast a La Moderna de vins del Celler Comalats, un celler familiar que elabora els seus vins negres i rosats ecològics de manera tradicional a l’Ametlla de Segarra. Presentarem també la nova imatge de les seves ampolles. A càrrec d’Eva Bonet, del Celler Comalats Divendres 9 de juny, a les 20 hores La Moderna,  Cervera

Visita als camps de cultiu de cereals i illeguminoses ecològics de l'Hort del Silenci de la mà del Ramon Pons i degustació dels seus productes a La Moderna: amanida freda de cigrons de l'alta Segarra, amanida de pasta de colors i crema de porro freda. Dissabte 3 de juny, de 10 a 14 hores Muller - Els Plans de Sió

Xerrada-taller destinada a estudiants de primària i secundària i oberta a tothom. Parlarem de la importància de l’alimentació ecològica i del concepte BIO, i podreu conèixer, de primera mà, el projecte de Dàlit

Natura, que combina tradició i innovació per fer productes naturals, saludables i artesanals. A càrrec de de Ramón Gené, de Dàlit Natura. Dimarts 6 de juny, de 10 a 12 hores CEI Cervera,

Curs centrat en el conreu ecològic de la tomaquera, en el que es marcaran unes pautes relacionades entre d´altres amb l'ordenació del terreny, la sembra, la gestió de l'aigua, tractaments de control de plagues, diferents varietats apropiades per la nostra zona, etc. A càrrec de Dani Espejo, de l’Agrobotiga Sikarra Nostra Diumenge 4 de juny, de 9.30 a 13 hores Sant Guim de Freixenet

Totes les activitats són gratuïtes i cal inscripció prèvia (com a molt tard dos dies abans de cadascuna de les activitats)

Els desplaçaments es faran amb cotxes particulars. Més informació al Consell Comarcal 973 531 300 o a través del correu  acastelltort@ccsegarra.cat

Trobareu tota la informació a la web del Consell Comarcal http://www.ccsegarra.cat/baners/setmana-bio

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

 

Tel. 973 531 300 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat