Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra nou Punt d'Atenció de Reempresa a la comarca.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra nou Punt d'Atenció de Reempresa a la comarca.

REEMPRESA ofereix assistència tècnica i els serveis de consultors especialitzats als empresaris que volen cedir la seva empresa a un altre perquè en continuï l'activitat. Tal com explica el conseller de l’àrea de promoció econòmica, Miquel Julià, es tracta d 'una aposta decidida per tal d'evitar el tancament definitiu d´empreses, comerços o activitats econòmiques.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra nou Punt d'Atenció de Reempresa a la comarca.

Sala Consell de Govern del Consell Comarcal

 El Consell Comarcal de la Segarra nou Punt d’Atenció de Reempresa a la comarca.

Aquest servei és promogut a través de Global Lleida a les terres de ponent, que coordina i recolza el servei, i ofereix assessorament i formació per enfortir la Xarxa Reempresa. És un servei als emprenedors i empresaris que volen cedir la seva empresa, i que a través dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya, poden accedir al mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya com a instrument per garantir al llarg del temps l'activitat de les empreses econòmicament viables.

Tal com explica el conseller de l’àrea de promoció econòmica, Miquel Julià, Es tracta d´una aposta decidida per tal d´evitar el tancament definitiu d´aquelles empreses, comerços o activitats econòmiques de qualsevol tipus que no compten amb un relleu en el moment en què els seus titulars es plantegen, per diferents motius, fer un pas enrere i no continuar-hi al capdavant. REEMPRESA ofereix assistència tècnica i els serveis de consultors especialitzats als empresaris que volen cedir la seva empresa a un altre perquè en continuï l'activitat.

La posada en marxa d’aquest Punt d’Atenció va tenir lloc el passat dimecres 22 de novembre amb un acte de presentació. Aquesta sessió es va portar a terme al Consell Comarcal amb representants polítics i tècnics del Consell Comarcal, Paeria de Cervera, i també de l´Associació de Comerciants (Cervera). A la presentació va assistir el Conseller Comarcal de Promoció Econòmica, Miquel Julià.

Dilluns, 27 de novembre. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat