Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat un total de 19 persones amb programes d'ocupació que gestiona l'àrea de Promoció Econòmica.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat un total de 19 persones amb programes d'ocupació que gestiona l'àrea de Promoció Econòmica.

I porta a terme la contractació de 8 persones més. Per la qual cosa, actualment el Consell Comarcal porta a terme la contractació d'un total de 27 persones amb l'objectiu des de l'àrea de Promoció Econòmica d'afavorir la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat un total de 19 persones amb programes d'ocupació que gestiona l'àrea de Promoció Econòmica.

Fotografia imatge d’arxiu d’una taller de simulació d0entrevistes de feina d’un programa de l’Àrea de Promoció Econòmica.

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat un total de 19 persones amb programes d’ocupació que gestiona l’àrea de Promoció Econòmica.

D'aquí uns mesos la contractació ascendirà a 27 persones perquè resta pendent la incorporació de 8 persones més. 

El Consell Comarcal de la Segarra gestiona el programa Treball i Formació dirigit a la contractació i formació de persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, que no perceben cap prestació d’atur ni subsidi. En aquesta edició del programa Treball i Formació el Consell Comarcal de la Segarra ha contractat un total de 19 persones amb diferents perfils de desocupació.

Aquest programa Treball i Formació 2018, promogut per l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra , integra accions d'experiència laboral i accions de formació. Aquest pretén afavorir la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

Les accions formatives s’han de realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral. El programa contempla dos tipus de formacions en funció dels participants: d’una banda, acció formativa prioritàriament professionalitzadora i relacionada amb el lloc de treball (amb un mínim de 120 hores de formació professionalitzadora a impartir al llarg del contracte de treball) i d’altra banda, accions formatives transversals en les que cada participant ha rebut dos mòduls de formació transversal que sumen 60 hores.

Per tal d’accedir a aquest programa és necessari, a banda de complir amb els requisits específics de cada convocatòria, estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei d’Ocupació de Catalunya . Les persones contractades són derivades directament per l’Oficina de Treball del SOC de Tàrrega.

Així mateix, en el marc del programa ENFEINA´T, el Consell Comarcal de la Segarra també porta a terme la contractació de 8 persones de la nostra comarca. Les seves tasques es desenvoluparan en el sí de diferents àrees de l´entitat per un període entre 6 i 12 mesos. Aquest programa, dissenyat i impulsat pel Servei Públic d´Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per la mateixa Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra,  fomenta accions per a la contractació laboral temporal i acompanyament a la inserció de les persones en situació d'atur de llarga durada amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació i, d’aquesta manera, evitar-ne la cronificació i facilitar-les experiència professional per a la seva inserció laboral.

Fotografia imatge d’arxiu d’una taller de simulació d'entrevistes de feina d’un programa de l’Àrea de Promoció Econòmica.

Dijous, 4 d’abril 2019.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat