Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat dues persones a través del programa de Treball i Formació.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat dues persones a través del programa de Treball i Formació.

El projecte es gestiona des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra. Tal com explica el conseller comarcal de l’àrea, Miquel Julià, el projecte té per objectiu afavorir la inserció laboral i millorar la ocupabilitat de les persones que hi participen. Aquest programa és impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, i es desenvolupa a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat dues persones a través del programa de Treball i Formació.

Fotografia: Persona participant que treballa dins el projecte de millora de l’atenció social dels beneficiaris/àries d’ajuts socials de la comarca de la Segarra dins l’Àrea de Serveis Socials

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat dues persones a través del programa de Treball i Formació.

Dues persones que estaven en situació d’atur han estat contractades per un període de sis mesos pel Consell Comarcal de la Segarra dins el marc del programa Treball i Formació.

Aquest programa és impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, i es desenvolupa a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

El projecte es gestiona des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra. Tal com explica el conseller comarcal de l’àrea, Miquel Julià, el projecte té per objectiu afavorir la inserció laboral i millorar la ocupabilitat de les persones que hi participen.

Enguany, el projecte, a la Segarra, compta amb una persona participant que treballa dins el projecte de millora de l’atenció social dels  beneficiaris/àries d’ajuts socials de la comarca de la Segarra dins l’Àrea de Serveis Socials, i l’altra persona, participa dins el projecte de campanyes de comunicació de seguiment de la recollida porta a porta que duu a terme l’Àrea de Residus.

El programa inclou les accions d’experiència laboral, formació i orientació per facilitar la inserció laboral posterior de les persones participants.

La formació que realitzaran les persones participants del programa serà de 90 hores i per una part es treballaran eines de suport informàtic i per l’altra habilitats personals, de lideratge i motivació.

                                                          

 

Dimecres, 15 de març.

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat