Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat 18 persones a través del programa de Treball i Formació.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat 18 persones a través del programa de Treball i Formació.

Divuit persones que estaven en situació d’atur han estat contractades per un període de sis o bé 12 mesos pel Consell Comarcal de la Segarra dins el marc del programa Treball i Formació. El projecte es gestiona des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra. Tal com explica el conseller comarcal de l’àrea, Miquel Julià, el projecte té per objectiu afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones que hi participen

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat 18 persones a través del programa de Treball i Formació.

Treballs de la brigada

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat 18 persones a través del programa de Treball i Formació.

Divuit persones que estaven en situació d’atur han estat contractades per un període de sis o bé 12 mesos pel Consell Comarcal de la Segarra dins el marc del programa Treball i Formació.

Aquest programa és impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, i es desenvolupa a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral i les accions de coordinació i suport tècnic.

El projecte es gestiona des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra. Tal com explica el conseller comarcal de l’àrea, Miquel Julià, el projecte té per objectiu afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones que hi participen. Els participants són persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i preferentment més grans de 45 anys, entre altres.

Enguany, el projecte, a la Segarra, compta amb 13 persones que fan tasques de brigada municipal. A Guissona, Sant Guim de Freixenet, Torà, Cervera i Sant Ramon es compta amb una brigada fixa, mentre que la resta de municipis, hi ha 2 brigades itinerants amb 2 peons cadascuna que funcionen a demanda. La resta de treballadors s’han incorporat a diferents àrees de treball del Consell Comarcal per a desenvolupar tasques administratives, atenció al públic, i tasques de suport a projectes vigents.

El programa inclou les accions d’experiència laboral, formació i orientació per facilitar la inserció laboral posterior de les persones participants. La formació que realitzaran les persones participants del programa serà de 90 hores per als peons i de 120 h per al personal administratriu. A la formació treballaran eines de suport informàtic i per altra banda, habilitats personals, de lideratge i motivació.

Fotografies: Treballs de la brigada.

                                                         

Dimecres, 21 de febrer.

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat