Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra exposa la bandera multicolor amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra exposa la bandera multicolor amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

Avui 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGBTI, el Consell Comarcal de la Segarra tindrà exposada la bandera multicolor per visualitzar aquesta diversitat i seguir treballant de forma inclusiva. Així mateix farem arribar a tots els racons de la comarca el manifest reivindicatiu que s'ha elaborat des de la Generalitat, i que us adjuntem.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra exposa la bandera multicolor amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

Consell Comarcal de la Segarra

 

El Consell Comarcal de la Segarra exposa la bandera multicolor amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

 

Tal com explica la consellera comarcal d’Igualtat al Consell, Núria Magrans, el  proppassat 12 de juny, el Consell Comarcal i el Departament d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya vàrem signar l'acord per a la creació del Servei d'Atenció Integral (SAI sai@ccsegarra.cat) de la Segarra, per tal de garantir l'aplicació efectiva de la  Llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia en tots els àmbits i territoris i que ens ha d'ajudar a combatre l’homofòbia que encara perviu a la nostra societat, garantir els drets de les persones més vulnerables del col·lectiu com els joves, la gent gran o les persones trans, així com implementar polítiques en favor de la diversitat sexual i de gènere que tinguin efectes positius sobre el conjunt de la societat.

 

Avui 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGBTI, el Consell Comarcal de la Segarra  ​tindrà exposada  la bandera multicolor per visualitzar aquesta diversitat i seguir treballant de forma inclusiva. Així mateix farem arribar a tots els racons de la comarca el manifest reivindicatiu que s'ha elaborat des de la Generalitat, i que us adjuntem. 

 

MANIFEST

 

​Altrament, a la planta baixa disposarem d'un fotocall amb la bandera multicolor per si voleu fer-vos-hi fotografies i compartir-les a través de les xarxes socials.​

 

Fotografia de la bandera a la façana principal del Consell Comarcal.

Dijous, 28 de juny.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat