Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra contracta dos joves mitjançant el programa Joves en pràctiques 2018.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra contracta dos joves mitjançant el programa Joves en pràctiques 2018.

El Consell Comarcal de la Segarra, des de l’àrea de Promoció Econòmica, ha iniciat el programa de Joves en Pràctiques amb la contractació de dos joves que realitzaran pràctiques laborals durant un període de sis mesos. Actualment, l’àrea de promoció econòmica del Consell té contractades 25 persones amb programes del Departament de Treball i el SOC de la Generalitat de Catalunya.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra contracta dos joves mitjançant el programa Joves en pràctiques 2018.

Fotografia: President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, amb les persones contractades i la cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Núria Guixes.

El Consell Comarcal de la Segarra contracta dos joves mitjançant el programa Joves en pràctiques 2018.

 

El Consell Comarcal de la Segarra, des de l’àrea de Promoció Econòmica, ha iniciat el programa de Joves en Pràctiques amb la contractació de dos joves que realitzaran pràctiques laborals durant un període de sis mesos.

Els participants, menors de 30 anys, són beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

L’objectiu d’aquest programa és que els joves adquireixin aptituds i desenvolupament professional mitjançant l’exercici pràctic dels coneixements que van obtenir a la seva formació reglada, sota la supervisió d'un tutor o tutora que deixarà constància de la seva progressió. Concretament, aquestes dues persones s’incorporen a l’àrea de Promoció Econòmica per gestionar accions de promoció a la comarca.

El programa està impulsat pel Departament de Treball, Afers socials i Família de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu amb la iniciativa d’ocupació juvenil.

L’import de la subvenció per realitzar aquest projecte és de 22.000 euros. El 2017 també es va contractar un jove.

Actualment, l’àrea de promoció econòmica del Consell té contractades 25 persones amb programes del Departament de Treball i el SOC de la Generalitat de Catalunya on realitzen des de treballs de brigada, com treballs administratius, o bé, persones contractades a  través del programa Enfeinat on fan actuacions més concretes en diferents àrees del Consell Comarcal.  

 

Novembre, 2018.

 

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat 

 

Tel. 973 531 300

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat