Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra clausura el curs de monitors de lleure
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra clausura el curs de monitors de lleure

El Consell Comarcal de la Segarra clausura el curs de monitors de lleure

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra clausura el curs de monitors de lleure

Curs de monitors

 

El conseller comarcal de Joventut de la Segarra, Jordi Porta, va clausurar, diumenge passat, el curs de monitors de lleure que organitzen conjuntament les oficines de serveis a la joventut del Consell Comarcal de la Segarra i el Consell Comarcal de l’Urgell.

Un total de 20 alumnes, 11 de la Segarra i 9 de l’Urgell, han participat en aquest curs, que es va iniciar el 25 d’octubre. El curs s’ha dut a terme durant els caps de setmana, els quatre primers a Tàrrega i els tres restants a Cal Breu de Cervera.

Durant aquests caps de setmana, els alumnes han fet les sessions teòriques (amb una durada de 100 hores) i, a partir d’ara, els alumnes hauran de fer les 150 hores que manquen per obtenir el títol de monitor en sessions pràctiques en algun esplai de lleure o activitat de lleure.

Aquest títol, reconegut per la Generalitat de Catalunya, permet als titulats desenvolupar tasques de supervisió i organització d’activitats de lleure, ja siguin esplais infantils i juvenils com menjadors escolars, etc.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat