Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost inicial amb més de 7 milions d'euros.
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost inicial amb més de 7 milions d'euros.

I, com a punt destacat no previst a l’ordre del dia, ha estat l’anunci per part del Consell Comarcal de la imminent posada en marxa d’una Oficina de consum al Consell Comarcal. El fet d’incorporar aquesta oficina suposa una inversió de 13.500 euros al pressupost del Consell Comarcal. On a través d’aquests diners es contractarà una persona per gestionar l’oficina. De cara a l’abril es firmarà el conveni amb la Generalitat de Catalunya per la seva posada en funcionament. El servei també es donarà de forma comarcal.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost inicial amb més de 7 milions d'euros.

Sala de Plens del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost inicial amb més de 7 milions d’euros.

Aquest vespre s’ha projectat la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal. Un dels punts de l’ordre del dia era l’aprovació inicial del pressupost comarcal per a l’exercici 2019. Un pressupost de més de 7 milions d’euros on el President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, ha volgut destacar que en part el pressupost s’aprova amb els convenis que se signen amb els ajuntaments per prestar els serveis comarcals. Tots els vots a favor, en contra el grup Pdcat i absència del grup de la CUP. 

Un dels altres punts, ha estat la proposta del nou conveni de col·laboració amb la Paeria de Cervera per la Biblioteca comarcal Josep Finestres. On des del Consell Comarcal s’ha volgut remarcar que amb aquest conveni el Consell Comarcal s’adapta a la Llei sobre biblioteques que regeix la Generalitat de Catalunya. La proposta de conveni ha estat votatda a favor pels grups menys el grup Pdcat i absència del grup de la CUP. 

I, com a punt destacat no previst a l’ordre del dia, ha estat l’anunci per part del Consell Comarcal de la imminent posada en marxa d’una Oficina de consum al Consell Comarcal. El fet d’incorporar aquesta oficina suposa una inversió de 13.500 euros al pressupost  del Consell Comarcal. On a través d’aquests diners es contractarà una persona per gestionar l’oficina. De cara a l’abril es firmarà el conveni amb la Generalitat de Catalunya per la seva posada en funcionament. El servei també es donarà de forma comarcal.

Entre altres punts, s’ha aprovat el registre de protecció de dades del Consell atenint-se a la nova normativa i l’aprovació de diferents modificacions als plans de protecció civil per als municipis de la comarca. Finalment, s’ha firmat també la renúncia del Sr. Ramon Royes com a conseller comarcal.

Abans de l’inici del Ple ha tingut lloc la sessió formativa sota el títol “« Valors per la Igualtat ; 8 maneres de reduir les desigualtats de gènere des de l’Administració pública» per als càrrecs electes del Consell Comarcal. Una formació emmarcada en el procés de revisió del Pla d’Igualtat del Consell Comarcal i, a on dies enrere es va fer al personal de l’ens comarcal.

 

Febrer, 2019.

Fotografia del moment de la sessió a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat