Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra acollirà el programa "UBICAT"
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra acollirà el programa "UBICAT"

Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines del Consell Comarcal.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra acollirà el programa "UBICAT"

Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Segarra acollirà el programa "UBICAT"

Es tracta d'un procés d'orientació, assessorament i informació que té l'objectiu que cada participant assoleixi el coneixement i desenvolupament de les seves potencialitats i competències amb la finalitat d'aconseguir una presa de decisions adient per a la seva integració personal, educativa, social i, principalment, per a la inserció laboral.

"UBICAT" està dirigit a persones en situació de desocupació, inactives o en una situació de precarietat laboral; i al col·lectiu de persones en situació de desocupació de llarga durada: persones demandants inscrites a l'oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, durant els darrers 18 mesos anteriors a l'entrada de la persona en el programa.

Els continguts del programa estaran relacionats amb el balanç competencial de la persona participant, l'autoconeixement i la definició d'objectius professionals, estratègies de millora i/o canvi professional, eines i canals de recerca de feina, recursos per afrontar un procés de selecció, etc.

Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines del Consell Comarcal. L’àrea responsable de l’actuació és Promoció Econòmica.

 

UBICAT.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat